Сижу майже дома нікого не чіпаю і тут на вайбері 4х4 маячать, що встряг джип десь під криївкою, трос порвав, не можуть виїхати, потрібна допомога, я довго не думаю лечу туда, не спасати ясна річ (хоча вийшло б цікаво) а так група підтримки) Доїхати до них теж було не просто, але іконки на панелі роблять свою справу)
Доїхавши хлопці не розуміли як я до них доїхав, сміялись)
Довго чекати справжню допомогу не довелось, приїхав червоний Патруль (П Патрул з великої літери)
https://youtu.be/jy-SR3p_8EU
Відео не дуже, техніка в мене дешева, і в темноті знімає дуже погано, так на пам'ять)
Хлопці вирішили їхати а я думав розвертатись, але думаю ну хіба мені не допоможуть вразі чого, і поїхав за ними, першу засаду оминув справого боку через ліс
Далі рухалися акуратно, були не великі діагоналки, колії, загалом весь лайтовий набір джипера))
Десь за 1 км. до виїзду з лісу довелося мені з ними роз'їхатися, вони пішли по старій дорозі, зарослій а я вирішив піти по більш Накатаній, ох і жирні місця мені зустрічалися по дорозі
але всюди була + - можливість об'їхати в моєму розумінні, намагався всюди брати колію між коліс, було б трохи мокріша дорога і фігушки я б так їхав, спасибі нарізаній гумі
кожних 100-200 метрів вибігав і дивився шлях, по якій траєкторії краще їхати, міряв колії і.т.д.
Їхалось нормально, до лебідки справа не доходила, тільки темнувато ввечері в лісі, погано все видно
Джипери вибралися з лісу лівіше на метрів 500 і якраз через 3-5 хвилин після мене, Ланос тримає марку)) тримається з позашляховиками)) (не трактувати як пафос та інші схожі слова, я радий що провів гарно час)
Рятувальна операція "джип"
Правила форуму
Будь-яка комерційна діяльність тільки в Куплю-продам
Будь-яка комерційна діяльність тільки в Куплю-продам
- DRAKKAR
- Ім'я: Володимир
- Контактна інформація:
Рятувальна операція "джип"
На Ланосі по Бездоріжжі