Спальник в машину
- Volodymyr
- Засновник Клубу «Львів 4×4»
- Ім'я: Володимир
- Авто: Toyota Land Cruiser 60 (HJ60LG-KW•1982), 33x12.5xR15
- Контактна інформація:
Re: Спальник в машину
Ми в польвих умовах спорядження степлером ремонтували. Тільки не питайте звідки степлер "приїхав" 

[О]=TOYOTA=[О] ランドクルーザー
-
- Ім'я: Олексій
- Контактна інформація:
та зрозуміло, що був в жіночій сумочціVolodymyr писав:Ми в польвих умовах спорядження степлером ремонтували. Тільки не питайте звідки степлер "приїхав"

- Volodymyr
- Засновник Клубу «Львів 4×4»
- Ім'я: Володимир
- Авто: Toyota Land Cruiser 60 (HJ60LG-KW•1982), 33x12.5xR15
- Контактна інформація:
Ну практично там
Але. Якщо кордура справжня, а де китаська дешевка (китай робить по ліцензії багато якісної кордури) то при утворені отвору шов далі не рветься (це до речі простий тест на якість). Так що степлером фіксується на ура. Чпстота коло 5 -7см (залежно від щільнлсті кордури і розміру скоби).
До-речі, в товариша салон був перетягнутий кордуоою. Тримало файно болото та воду. І носилось файно.

До-речі, в товариша салон був перетягнутий кордуоою. Тримало файно болото та воду. І носилось файно.
[О]=TOYOTA=[О] ランドクルーザー
Володя і я робимо спальники майже паралельно. Вирішили брати на обшивку фанери кордуру як найліпший варіант. На тому сайті що вище скинув Володя http://cordura.in.ua/stock.php кордуру сірого (Graphite) і сіро синього (Navy Blue) кольорів продають партіями, починаючи з 10 погонних метрів (ширина 1,5 м). Ціна по 7$ за погонний метр. Чи хтось робить або буде робити собі спальники і має потребу в матеріалі на його перетягування. Подумайте і зголосіться, якщо кому треба...
Колись так до спілки вже алюм.листи на пороги купляли - то непогана ідея...
Колись так до спілки вже алюм.листи на пороги купляли - то непогана ідея...
Уроки життя безплатно даються, але дорого обходяться...
І вийшло з того всього отаке...
Востаннє редагувалось 18 липня 2016, 10:31 користувачем Denon, всього редагувалось 1 раз.
...не можу в смартфоні перевернути фотки
Востаннє редагувалось 18 липня 2016, 10:34 користувачем Denon, всього редагувалось 1 раз.
Дякую Володі Яциничу за обговорення по ходу реалізації задуму

Ну і звичайно дякую Лапокрузеру з форуму https://www.drive2.ru/l/4264341/ за основу конструктиву