Потрібна допомога кримчанам.
Re: Потрібна допомога кримчанам.
По порядку:
1. На який день, чи дні, - не знаю. Так як тре все порахувати і купити. Але точно не на цьому тижні.
2. Зварювальника треба. Я також не дуже варю. Андрійко (робосол) казав, шо варить.
3. ОСБ буде дорого, вже порахував. 10мм лист коштує 52,77 в епіцентрі. При ціні 1200грн. за куб дошки квадратний метр 30мм (яка йде на підлогу), відповідно 1200/33=36грн.
Ну нехай ще здурять троха, і довжини різні (обрізки будуть) вийде по 40 грн. Але то вже буде стіна з 30-ки дошки. Взяв в руки ту 10мм ОСБ, щось не надійне воно як для азіатських вівчарок. Максимум на якихось пікінесів. Так що, хто де має, давайте ціни на дошку. Відразу можна говорити про тридцятку, обрізну. І ще, можливо можна замовити відразу довжину дошок, щоб були всі однакові по довжині. Тоді яка ціна буде?
4. Сашко, яка висота сітки?
1. На який день, чи дні, - не знаю. Так як тре все порахувати і купити. Але точно не на цьому тижні.
2. Зварювальника треба. Я також не дуже варю. Андрійко (робосол) казав, шо варить.
3. ОСБ буде дорого, вже порахував. 10мм лист коштує 52,77 в епіцентрі. При ціні 1200грн. за куб дошки квадратний метр 30мм (яка йде на підлогу), відповідно 1200/33=36грн.
Ну нехай ще здурять троха, і довжини різні (обрізки будуть) вийде по 40 грн. Але то вже буде стіна з 30-ки дошки. Взяв в руки ту 10мм ОСБ, щось не надійне воно як для азіатських вівчарок. Максимум на якихось пікінесів. Так що, хто де має, давайте ціни на дошку. Відразу можна говорити про тридцятку, обрізну. І ще, можливо можна замовити відразу довжину дошок, щоб були всі однакові по довжині. Тоді яка ціна буде?
4. Сашко, яка висота сітки?
- s.pal
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Ім'я: Александр
- Авто: Карандаш 2.9TDI, BFG AT КО2-285x75x16, AVM450HP, DWM12000HD, ОМЕ+4"~, Detroit TrueTrac
- Контактна інформація:
1,5 метра по ходу, можна любу замовляти, вини роблять під замовлення.
Доска обрізна не ліквід (не точний розмір, тіпа 25, 23, то що) обіцяють віддати по 980грн. Можна приїхати і вибирати.
Доска обрізна не ліквід (не точний розмір, тіпа 25, 23, то що) обіцяють віддати по 980грн. Можна приїхати і вибирати.
БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
ROCK FOREVER!
Такий неліквід на стіни можливо і піде, на підлогу, ні. Більше будемо махатись з ним, ніж стелити.) А де ця дошка? В Сколе?
- s.pal
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Ім'я: Александр
- Авто: Карандаш 2.9TDI, BFG AT КО2-285x75x16, AVM450HP, DWM12000HD, ОМЕ+4"~, Detroit TrueTrac
- Контактна інформація:
У Львові біля "торпедо".pooh писав:Такий неліквід на стіни можливо і піде, на підлогу, ні. Більше будемо махатись з ним, ніж стелити.) А де ця дошка? В Сколе?
БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
ROCK FOREVER!
Є дошка сира, не сушена тридцятка 1100грн. куб. В Сокільниках.
Що скажете? На вольєри не обов'язково суху брати? Чи не так? З часом вона висохне утворяться шпари. Більше не знаю що може бути.
Що скажете? На вольєри не обов'язково суху брати? Чи не так? З часом вона висохне утворяться шпари. Більше не знаю що може бути.
- автобат
- Ім'я: Занін Сергійко Миколайкович
- Контактна інформація:
Ну ще чекаю, щоб Назарко подзвонили за дошку.
Сітка може бути дороще арматури. Арматуру 8 мм я купляю для армування плити на 100 грг віходить 17-19 м пог. Якщо куски по 1,5 м , то війде на 100 грн 11 штук, через 10 см, то війде 1.1 метра "стіни вольеру..., а, ні, сітка виходить дешевше.
Дошка суха в вольери не потрібна, вона на вулиці перетвориться на мокру за півгодини. Думаю, що і необрізна може бути також. Підтесати пухівською секирою неє велика проблема, головне, - різниця в ціні.
Шпара в 2 сантиметра це ж не проблема для лапи алабая
Сітка може бути дороще арматури. Арматуру 8 мм я купляю для армування плити на 100 грг віходить 17-19 м пог. Якщо куски по 1,5 м , то війде на 100 грн 11 штук, через 10 см, то війде 1.1 метра "стіни вольеру..., а, ні, сітка виходить дешевше.
Дошка суха в вольери не потрібна, вона на вулиці перетвориться на мокру за півгодини. Думаю, що і необрізна може бути також. Підтесати пухівською секирою неє велика проблема, головне, - різниця в ціні.
Шпара в 2 сантиметра це ж не проблема для лапи алабая
Умейте пить, умейте жить и все от жизни брать. Ведь все равно, друзья мои придется помирать
Хлопці а є смисл брати по 1200 дошку у Львові, якщо в Сколе по 1300.... Доставка затяне все ж таки
- автобат
- Контактна інформація:
В Сколе узнают, но еще не отзвонились
Умейте пить, умейте жить и все от жизни брать. Ведь все равно, друзья мои придется помирать
Сергій ти тесати сокиркою будеш довше аніж там різниця в ціні. + ще треба буде кору зтесувати з кожної дошки.
1200грн. куб з доставкою. Є дошка. До речі доставку роблять до Львова, я сказав що мені тре в Сколе. Хлоп був щасливий, казав рахуйте скільки тре і вже замовляйте. Так як до Львова везуть з Карпат. То їм ближче може ще і дешевше буде.
1200грн. куб з доставкою. Є дошка. До речі доставку роблять до Львова, я сказав що мені тре в Сколе. Хлоп був щасливий, казав рахуйте скільки тре і вже замовляйте. Так як до Львова везуть з Карпат. То їм ближче може ще і дешевше буде.
- автобат
- Контактна інформація:
ну тіпа ти правий на всі сто
Чекаємо їхню ціну. Ще час є.автобат писав:В Сколе узнают, но еще не отзвонились
Я оце рахую залізо, щось повний капець получається. Якщо робити так як би мало бути.
- автобат
- Контактна інформація:
Може простіше з дошок зафігачити з 7-8 см розривом. Обзор буде у собак. Потім, дасть Бог, розживуться, покращать умови .
А фіг його знає. Як краще. А як то теля (азіат) вилізе з того вольєру, і ще біди наробить. То вже буде не до економії....
І з другого боку не хочеться щоб потім хтось переробляв. Може краще зробити добре, а там як розживуться то троха грошей віддадуть.
І з другого боку не хочеться щоб потім хтось переробляв. Може краще зробити добре, а там як розживуться то троха грошей віддадуть.
До речі, щось наш "зварювальник" мовчить. Бачу заходить, і ніц не пише.
- robosol
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Ім'я: Андрій
- Контактна інформація:
рамки - стіни зробити з кутника або профільної труби, які на болтах збирати, незабути змазати щоб потім те все розбиралось нормально. адже один з пунктів про те що це все має розбиратися. і обшивати це або сіткою або прутком.
метал можна взяти на навроцького, там металобаза ( і не одна ) з нормальними цінами, можуть порізати, але продають шпалами.
основні питання про розміри тої конструкції (кількість металопрокату) і як це все привезти (якщо брати без порізки, то довжина одного виробу 6 метрів...)
зварити це все без проблем, є чим, тільки треба день вибрати.
попередньо можна 10-го числа.
метал можна взяти на навроцького, там металобаза ( і не одна ) з нормальними цінами, можуть порізати, але продають шпалами.
основні питання про розміри тої конструкції (кількість металопрокату) і як це все привезти (якщо брати без порізки, то довжина одного виробу 6 метрів...)
зварити це все без проблем, є чим, тільки треба день вибрати.
попередньо можна 10-го числа.