pooh писав:А я не маю чим похвалитись. Нічого нового не зробив і не встромив в машину.
P.S. Де розхідники береш? Бо я надумав фільтр повітряний і паливний поміняти, спробував через сайт УкрАвтоЗапчастини замовити (маю надію спрацює).
pooh писав:А я не маю чим похвалитись. Нічого нового не зробив і не встромив в машину.
А там разве есть?myshketer писав:А на зеленой дорого? Или на ВВ за гетьманом...
Дякую! А в мене УкрАвтоЗапчастина таки спрацювала:pooh писав:Фільтра, ремні знайдеш у нас на базарах. Сайт УкрАвтоЗапчастини мовчить, колись також замовляв, толку ніякого. Всі запчастини замовляю в Харкові. Є телефон харківського хлопа він все мені присилає.
http://forum.uaz-club.org.ua/viewtopic.php?f=42&t=2506 В цій гілці є він у списку (Вова Лоск). Порадили друзі уазоводи.
До речі на днях буду замовляти запчастини, можемо скомпонуватись, щоб людина двічі не бігала на відправку.
Дешево і сердито, проплатив у банку, завтра забираю.№ Код товара Кат. номер Найменування Ціна без ПДВ Кіль- ть Од. Сумма без ПДВ
1 59821 31595 -1117010 Фільтр паливний Газель УАЗ с дв. УМЗ-4213; ЗМЗ-409 (штуцер) (Цитрон) 35,85 1 шт 35,85
2 13661 406-1109013 Елемент фільтра повітряного (4062 560 409) високий (AF 162) (Альфа) 32,70 1 шт 32,70
Сума без ПДВ: 68,55 грн
ПДВ: 13,71 грн
Всього до сплати: 82,26 грн
Подивлюсь. Також завтра дам знати чи беру і що саме.pooh писав:http://forum.uaz-club.org.ua/viewtopic.php?f=42&t=2506 В цій гілці є він у списку (Вова Лоск). Порадили друзі уазоводи.
До речі на днях буду замовляти запчастини, можемо скомпонуватись, щоб людина двічі не бігала на відправку.
Запитай Мушкетера, він ніби має "зайвий" комплект (я дізнався коли вже замовив).Steady2102 писав:Привіт!
Підскажіть, плс, де брати запчастини до Патріотів - мені потрібні підкрилки пластикові - вони з незначними доробітками мають підійти до мого Теранчика. Дякую!
Дякую велике!)nick2121 писав:Запитай Мушкетера, він ніби має "зайвий" комплект (я дізнався коли вже замовив).Steady2102 писав:Привіт!
Підскажіть, плс, де брати запчастини до Патріотів - мені потрібні підкрилки пластикові - вони з незначними доробітками мають підійти до мого Теранчика. Дякую!
Я брав тут: http://ksavto.com.ua/catalog/podkrylki- ... 0%BE%D1%82 - рекомендую, найдешевші ціни!
А що по цінах? Коли приїдуть? Хочу глянути як світять світлодіодні фари. Так як це питання актуальне для мене зараз.nick2121 писав:Скоро буде робитись передній силовий бампер, то замовив собі:
1. ПТФ: Hella Micro DE (1NL 008 090-821)
2. DRL: Sirius NS 4207 (2 x 4 1W світлодіоди)
Hella Micro DE - 708 грнpooh писав:А що по цінах?
Наступний тиждень, ще не знаю коли точно.pooh писав:Коли приїдуть?
OK. Але DRL - це не фари, вони капітально сліплять, за законом для використання вдень (Daylight Running Lights = Денні Ходові Вогні). Гаснуть як тільки вмикаєш габарити, починають світити коли вмикаєш запалення (так має бути за законом, іде три дроти на фару: +12В від запалення, маса, +12В від габаритів).pooh писав:Хочу глянути як світять світлодіодні фари.
Як тільки будуть, одразу надам таку можливістьpooh писав:Хочу глянути як світять світлодіодні фари.