Потрібно проставки під пружини зовнішній діаметер пружини 136 (Уаз Патріот)
І дурне питання передня верхня частина з відбійником приварена до рами ? (хочу використати як конус для мого монтерея

Не знаю, потрібні з/ч брав у Харкові/Запоріжжі/Винниці/..., за винятком фільтрів у УкрАвтоЗапчастині.ter писав:Питання де є магазин по запчастинам у Львові ?
Досить рідкісна річ. Навіть москалі проставки від "Соболя" колхозять.ter писав:Потрібно проставки під пружини зовнішній діаметер пружини 136 (Уаз Патріот)
Та ніби приварена. Каталожного номеру немає. Ось так:ter писав:І дурне питання передня верхня частина з відбійником приварена до рами ? (хочу використати як конус для мого монтерея
+100 500pooh писав:Такого магазину не знаємо.![]()
Якщо знайдеш, не забудь написати адресок.
s.pal писав:А че АІС вже не магазин?
Я думав мова про ліфт підвіски. А стокові деталі саме ці є, не у Львові звісно (див. вище).ter писав:детальку 2 і 3 із схеми
Просто це вирішення деяких технічних питань (колхоз попереднього власника)nick2121 писав:Я думав мова про ліфт підвіски. А стокові деталі саме ці є, не у Львові звісно (див. вище).ter писав:детальку 2 і 3 із схеми
???автобат писав:1. Вебаште, шо пхаюсь, але ці колеса МТ гумою назвати дуже сумнівно
Для кевлара - алюмінієвий клюзавтобат писав:2. Металевий трос лебідкі по губам ходити не буде
На танкодром... може наступна субота/неділя?pooh писав:Може треба вже якось з асфальта з'їхати
Ну так мийка під хатоюpooh писав:Чистенька вся