Приймайте новеньких
Приймайте новеньких
Всім привіт, наша історія почалася дуже просто ,одного разу на вулиці побачили 69 УАЗ з Львів 4х4 і після чого почали марити машинами марки УАЗ і всім що до цього відноситься. Після довгих пошукав ми найшли уаза який нам був до вподоби. Це був звичайний уаз 3151 тисячі яких їздять по селах та містах Він був в достатньо не поганому стані був свіжо пофарбований та оброблений хоч і мотор був не надто доглянутий Під час його переїзду з Луцька до Львова він зламався після приїзду були спроби його реанімувати але нічого не вдавалося бо проблем було більш ніж достатньо. Після цього він деякий час стояв в гаражі бо до нього не доходили руки за майже рік часу було тільки поміняна система запалювання, перекладена проводка згрубша ,поставлена нова рульова колонка, поміняний карбюратор та ще декілька дрібничок Проте цього літа ми вирішили довести його до пуття ,тому ми зібралися духом і поїхали Verta в гараж де і відбудеться будування нашого монстра в планах багато чого і тому по мірі того, як він буде робитися будемо викладати фотозвіт Перші фотографії я викладу вже сьогодні
Мені чотирнадцять минало я на уазі ставив тормоза
- s.pal
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Ім'я: Александр
- Авто: Карандаш 2.9TDI, BFG AT КО2-285x75x16, AVM450HP, DWM12000HD, ОМЕ+4"~, Detroit TrueTrac
- Контактна інформація:
Re: Приймайте новеньких
Вливайся!
Доречі Малиш сам вчиться все робити сам, бачив як він наполегливо вимиває запчастини солярою, молоток.
Доречі Малиш сам вчиться все робити сам, бачив як він наполегливо вимиває запчастини солярою, молоток.
БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
ROCK FOREVER!
Ай молодець!
Теж довго марив уазом і все ж купив його собі. Машина супер, але не це головне. Головне це компанія в якій катаєшся, а джепери переважно люди дуже душевні. Бажаю успіху в будові.
Теж довго марив уазом і все ж купив його собі. Машина супер, але не це головне. Головне це компанія в якій катаєшся, а джепери переважно люди дуже душевні. Бажаю успіху в будові.
- автобат
- Ім'я: Занін Сергійко Миколайкович
- Контактна інформація:
ага, душевни, особливо коли сраютси
Я теж вувазика хочу. Я б його безжалисно товк, як в компьютери
Я теж вувазика хочу. Я б його безжалисно товк, як в компьютери
Умейте пить, умейте жить и все от жизни брать. Ведь все равно, друзья мои придется помирать
Компанія дуже навіть хороша все нормально пояснюють якщо якісь питання є ,та й взагалі атмосфера приємна що дуже важливоAM писав: Головне це компанія в якій катаєшся, а джепери переважно люди дуже душевні. Бажаю успіху в будові.
Ну як наполегливо трохи ліньки якщо чесно але треба щось робити щоб навчитисяs.pal писав:Вливайся!
Таким він був коли ми тільки приїхали до Львова
Спочатку ми поміняли кузовні подушки,вставили між ними ще проставки та поставили подовженні газелівські серьги
після цього ми витягнули та розібрали мости і мені доручили їх помити
- sp_grind
- Ім'я: Саша
- Авто: лисапед, LR Discovery 2 td5 1999(sold), LR Discovery 1993(теперь у robosol'a)
- Контактна інформація:
Видел машинку.
Кузов и рама в хорошем состоянии, остальное докрутят - работы идут полным ходом)
Удачи и терпения!
Кузов и рама в хорошем состоянии, остальное докрутят - работы идут полным ходом)
Удачи и терпения!
Дякую будемо докручувати ще трохи і може буде на машину подібнийsp_grind писав:Видел машинку.
Удачи и терпения!
Сьогодні ми познімали все що знімалося з моторного відсіку , щоб завтра ми могли витягнути мотор з коробкою і почати їх перебирати , фото викладу завтра бо сьогодні забув пофотографувати
Як і обіцяв фото
Ще ми поставили вакумний підсилювач тормозів
Іпочали обрізати
Ще ми поставили вакумний підсилювач тормозів
Іпочали обрізати
- sp_grind
- Ім'я: Саша
- Авто: лисапед, LR Discovery 2 td5 1999(sold), LR Discovery 1993(теперь у robosol'a)
- Контактна інформація:
./bobik status? =)
Нарешті передній міст зібраний переробки мінімальні тільки замість барабаних тормозів стаять дискові. і вроді би все
- Вкладення
-
- 2013-09-13 17.26.52.jpg (79.98 Кіб) Переглянуто 11975 разів
-
- 2013-09-13 17.41.16.jpg (89.35 Кіб) Переглянуто 11975 разів
-
- 2013-09-13 17.40.28.jpg (91.56 Кіб) Переглянуто 11975 разів
- автобат
- Ім'я: Занін Сергійко Миколайкович
- Контактна інформація:
диски файнi
Умейте пить, умейте жить и все от жизни брать. Ведь все равно, друзья мои придется помирать