Не встигаю прокормити шо робити???
Re: Не встигаю прокормити шо робити???
Шо там до ранку всьго якихось 6 годин всім доброї ночі і завтрашнього дня
Мені чотирнадцять минало я на уазі ставив тормоза
Маю таке питання хто знає толкового карбюраторщика у Львові і чи можна знятикарбюратор з машини чи потрібно підїхати на машині до нього
-
- Ім'я: Ігор
звати Славік на пасічній біля нива сервіса,треба їхати на машині
тел:0972674848
я,на свій бувший уаз,робив в нього,і росхід і тяга просто,супер,потім стало замало так він форсанув мені карб,стала ракета
тел:0972674848
я,на свій бувший уаз,робив в нього,і росхід і тяга просто,супер,потім стало замало так він форсанув мені карб,стала ракета

А ще таке питання як виміряти холості без тахометра
холостi на слух, там все просто. або iснуйе електрронний китайський тахометр, але то безпотребиМалиш писав:А ще таке питання як виміряти холості без тахометра
На слух чим рівніше працює тим краще я так робив завжди це правильно
аще щоб могло бути він взагалі пеерестав заводитися іскра є але він нвіть не чмихаєі бензин є тим більше перед тим він працював на відмінно
аще щоб могло бути він взагалі пеерестав заводитися іскра є але він нвіть не чмихаєі бензин є тим більше перед тим він працював на відмінно
-
- Ім'я: Микола Васильович
Малиш, ставте розділові знаки, тяжко розуміти.Малиш писав:А як холості виміряти без тахометра з свічками пахнуть бензином но не залиті з нагаром вихлоп як коли деколи рівно деколи 100% дизель який їде на маслі бо дим чорного кольощру не при скиданні газу не стріляє може раз за весь час повітря не підсосує пробував зразу з певіркою бензину то він так і є харчується з 1літрової банки бо бензобаки зняті
Якшо на комутаторі зла маса (індуктивний датчик), спочатку буде великий розхід, а потім згорить опір, на датчику Хола згорить комутатор.
Гріх сумувати, коли є інші гріхи...
Вибачте за знаки з телефона сижу, ставити тяжко. Іскра є про мінус подумав навіть раз з акумулятора кинув дріт
Ще таке питання хто ставив дискові тормоза на уаз що треба купити і в яку ціну це вильєтся
А ще така справа попередній власник мого уаза умудрився відламати частину важеля коробки передач, чи можливо поміняти тільки важіль бо у книжці написано що там є блок який кріпиться чотирма шурупами і потрібно міняти його можливо хтось стикався з цією проблемою і запропонує шляхи її вирішення
-
- Ім'я: Петро
- Контактна інформація:
Якшо ви про це

то така річ продається
якшо він на кінці зломаний то можна приварити кінець з різьбою

то така річ продається
якшо він на кінці зломаний то можна приварити кінець з різьбою
Дякую саме цее я й мав на увазі Про приварити думаав але важіль ввже був зварений тому щераз варити не хотілося б
погано варили. якшо тре такі всякі запчасті поїдь на лівандовку , там того барахла досить. цей ричаг можиш і б/у знайти там.