Доброго дня всім.
приймайте до зграї...)
придбав собі іграшку - 469го. наче на ходу. наче не мертвий. а як подумаю, що з нього треба конфЄтку сдЄлать...голова обертом йде.
перше прохання про допомогу. - салон,- чим краще його ізолювати від шуму бруду та холоду. підкажіть, будь ласка, в кого є досвід. ковролін не пропонувати - по асфальту в кросівках ніхто їздити не збираюється...)
Дякую
Звукоізоляція УАЗ 469
Звукоізоляція УАЗ 469
banshee©
4by4 amateur
4by4 amateur
- Shurik
- Ім'я: Олександр
- Контактна інформація:
Досить розповсюджена помилка - "покладу собі резину і буде всьо люкс".
Був у мене колись "москаль" - лежала там резина на підлозі.
Поперше вона здерла всю фарбу подруге води під нею було.
Ковролін то сінтетика - він не гниє. Воду він впитує, але якщо машину залишити на пару годин на сонці з скинутими ковріками - всьо висихає.
Найкращий варіант якраз ковролін + "лодочки" ковріки.
Почистити його можна щіткою потім добити пилесосом.
Але на скільки я знаю шумоізоляцію в наших машинах зробити дуже складно. Простіше магнітофон потужніший поставити.
Був у мене колись "москаль" - лежала там резина на підлозі.
Поперше вона здерла всю фарбу подруге води під нею було.
Ковролін то сінтетика - він не гниє. Воду він впитує, але якщо машину залишити на пару годин на сонці з скинутими ковріками - всьо висихає.
Найкращий варіант якраз ковролін + "лодочки" ковріки.
Почистити його можна щіткою потім добити пилесосом.
Але на скільки я знаю шумоізоляцію в наших машинах зробити дуже складно. Простіше магнітофон потужніший поставити.
Там, где асфальт, ничего интересного, а где интересно, там нет асфальта.
© Аркадий и Борис Стругацкие
© Аркадий и Борис Стругацкие
- Bravo
- Засновник Клубу «Львів 4×4»
- Контактна інформація:
Основная проблема распространенной звукоизоляции это то, что она впитывает и "не отпускает" воду.
Ваш проходимец постоянно будет пахнуть болотом и служить центром тусовок местных лягушек.
Надо клеить такую звукоизоляцию как использовал Катоныч, она и воду не впитывает и тепло держит.
Ваш проходимец постоянно будет пахнуть болотом и служить центром тусовок местных лягушек.
Надо клеить такую звукоизоляцию как использовал Катоныч, она и воду не впитывает и тепло держит.
Если вам все равно, где вы находитесь, значит вы не заблудились ...
- lavrentiy
- Контактна інформація:
Re: Звукоізоляція УАЗ 469
Ну вот подведем итог бесшумки и гниения кузова!
На дворе 2009 год!
Дудки господа типа джиперы ежели положена правельно и обеспечено отсутствие контакта алюминия и железа ничего в местах обработки не сгнило!
На дворе 2009 год!
Дудки господа типа джиперы ежели положена правельно и обеспечено отсутствие контакта алюминия и железа ничего в местах обработки не сгнило!
Прием стекло- тары временно отменяется!
Уехал на базу!
Уехал на базу!