"ДРАКОША"
Re: "ДРАКОША"
Молодці, гарні підходи, буду вболівати далі!
- звездочет
- Ім'я: Дубиняк Ігор
- Контактна інформація:
Продовжимо. Нарешті ми дочекались. Зробили нам планшайби!!!! Правда покищо тільки передні, але і це радує. Напередодні знайшли на розборці супорта. На перед ставимо від Газелі, а на зад від жигуля десятки.
Помалювали передній міст і коробку з роздаткою.- звездочет
- Контактна інформація:
Ну і звичайно поставили міст на машину. Переварювали диски в спорт режимі в суботу між нагородженням в центрі і кабаком. На два диски нам пішло часу десь 3-4 години. Так вони виглядали розрізані
Для порівняння я покажу яким наш Дракоша був і яким став.
а так виглядають вже забортовані і помальовані.Для порівняння я покажу яким наш Дракоша був і яким став.
ну молодці. тільки ось ліфт навіщо? чи це просто ще свіжі ресори?
- звездочет
- Контактна інформація:
Ми його взагалі не ліфтували. На ньому не стоїть ані мотор ані коробка з роздаткою. Поставимо це все вона сяде. Марян не хоче ліфтувати, нема потреби. Він вирізав крила так, щоб стали 34 наварка.K2 писав:ну молодці. тільки ось ліфт навіщо? чи це просто ще свіжі ресори?
1)ви б підрізали трубку. а то ще шину зацепить.
2)трохи зле видно задницю, але шось мені підказує шо 34" на зжимі буде цепляти. для 35" без ліфту треба різати під ноль, разом з "курниками". 34- не дуже той менше.
- звездочет
- Контактна інформація:
Ніхто її залишати і не збирався. Вона 100% буде чіпляти за шину. Покищо не обрізали, бо ще не виставлене і не прикручене крило. От прикрутим крило і тоді обріжемо в рівень з крилом.K2 писав: 1)ви б підрізали трубку. а то ще шину зацепить.
Під ресори дали 15 мм проставку, ззаду на кузовні подушки прийшлось дати проставки десь 10-15мм, щоб зменшити зазори на дверях після заміни зігнивших профілів на кузові і само собою поставили газелівські сєргі. Так що десь на добрих 30-40 мм ми його таки ліфтанули. Думаю не повинні чіпляти. На крайній випадок поставимо пружини.K2 писав: 2)трохи зле видно задницю, але шось мені підказує шо 34" на зжимі буде цепляти. для 35" без ліфту треба різати під ноль, разом з "курниками". 34- не дуже той менше.
ну ти лол.звездочет писав: Ми його взагалі не ліфтували.
це взагаліто є повним ліфтом. повніше нєкуда.
і доречі, в мене на самому першому бобіку і при такому ліфті цепляло за арки ззаду. тому ви його особо не фарбуйте доки тестів не зробите на хороших ямах.
ше одне. пружини ставте зразу. хотяби назад. пружини не для ліфту. пружини того - що рисори уаза лайно ше те. просідають нові за півроку легкої експлуатації. на штатній машині то не смертельно, а коли стоять великі кола- зразу відчуєш. от пружини якраз цьому добре запобігають. тому якщо врахувати копійковість такого тюнінгу- не пожалійте години роботи і поставте їх зразу.
вот вам і позитив "думайте шо писати, редагувати пости тепер неможна"
K2 писав:ну ти лол.звездочет писав: Ми його взагалі не ліфтували.
Думай шо пишеш Це не є повний ліфт
За пружини сам знаю
Чепляти не буде провірено
Тише едеш, дальше будеш, от того места, куда едеш!!!
В мене є запитання на рахунок переварених дисків:дзюрку під сосок треба пересвердлювати чи ні?Безкамерне колесо.
проставки під ресоримарік писав:K2 писав:ну ти лол.звездочет писав: Ми його взагалі не ліфтували.
Думай шо пишеш Це не є повний ліфт
За пружини сам знаю
Чепляти не буде провірено
ліфт підвіски сєрьгами
ліфт кузова проставками.
більше в уазі ліфтувати нІчого. повний ліфт.
чепляти не буде проки не просяде. а просяде дуже скоро.
я тебе не заставляю, а лише рекомендую. таяк сам з 5 таких бобіків побудував давним давно.
а ти собі вже думай. удачі.
- звездочет
- Контактна інформація:
Можна і не пересверлювати, але тоді не дуже зручно підкачувати і спускати колеса В нас також безкамерка, точніше диски звичайні, ми камер не ставили. Головне нормально заварити старий отвір і зачистити новий, якщо будете ставити резинові соски.Володя писав:В мене є запитання на рахунок переварених дисків:дзюрку під сосок треба пересвердлювати чи ні?Безкамерне колесо.