"ДРАКОША"
Re: "ДРАКОША"
мотор красава. тільки не забувайте що з УАЗа масло не тече тільки якщо його там нема 

- автобат
- Ім'я: Занін Сергійко Миколайкович
- Контактна інформація:
Я радий щіро за вас!!!! Давай-давай Дракошу в люди!.
Умейте пить, умейте жить и все от жизни брать. Ведь все равно, друзья мои придется помирать
Файна робота, молодці, сил і натхнення! Маєм такого самого, правда він находу, і ще тен зберігся, після ваших фоток, аж закортіло самому покрутити машину, шкода шо часу покишо немаєм, нічо, якось справимось. Удачі в ремонті !
- звездочет
- Ім'я: Дубиняк Ігор
- Контактна інформація:
Дякуємо!
Наш також був на ходу, коли ми його брали. Просто він стояв десь 3 місяці після того, як його поклали на бік. Тент як не дивно від цього не пошкодився і також зберігся майже в ідеальному стані. А часу ми також не маємо. Вечорами по дві три години (по можливості), якщо на вулиці біля кузова і деколи до ночі, якщо щось в гаражі робимо.Muxajlo писав:Файна робота, молодці, сил і натхнення! Маєм такого самого, правда він находу, і ще тен зберігся, після ваших фоток, аж закортіло самому покрутити машину, шкода шо часу покишо немаєм, нічо, якось справимось. Удачі в ремонті !
Дві три години, то вже шось, ніж нічо 

- іллі4
- Ім'я: Іллі4
- Контактна інформація:
краса неземна!! успіхів та натхнення! не зупиняйтесь на досягненому!
active-style.com.ua
- звездочет
- Контактна інформація:
Ну це ще не краса, але вже не далекоіллі4 писав:краса неземна!! успіхів та натхнення! не зупиняйтесь на досягненому!

-
- Ім'я: Ігор
Головне терпіння,я свій майже три роки потрохи потрохи,ліпив,і вийшло досить класно!!!Зато скільки потім задоволення буде від їзди... 

- звездочет
- Контактна інформація:
Продовження. Взяли з Маряном відгул на одинь день і зробили більше, ніж за два місяці. Нарешті закінчили з кузовом. Доварили, дочистили і триччі обробили:
грунтовка "баран" і бітумна мастика. Помалювали раму. І ще дещо дрібне. Хтось сушить білизну, а ми кардани, траверзу, клапанну кришку... Купили "доїздовку" для асвальту. Хоча на ній ще можна непогано порубатись
Точніше побуксувати, бо протектора на ній залишилось процентів 30.
На другий тиждень мають приїхати диски для неї. І тоді залишиться тільки дочекатись, поки зроблять планшайби, щоб поставити його на колеса і продовжити роботу.
грунтовка "баран" і бітумна мастика. Помалювали раму. І ще дещо дрібне. Хтось сушить білизну, а ми кардани, траверзу, клапанну кришку... Купили "доїздовку" для асвальту. Хоча на ній ще можна непогано порубатись

- іллі4
- Ім'я: Іллі4
- Контактна інформація:
ще такого не видів.. певно такої краси ще не було
молодці, так тримати..
молодці, так тримати..
active-style.com.ua
- автобат
- Ім'я: Занін Сергійко Миколайкович
- Контактна інформація:
Тримаю за Вас кулаки. Дуже вас любимо нашею сімею і хочемо, щоб все складалось і виходило скоро і так, як вам хочеться.
Умейте пить, умейте жить и все от жизни брать. Ведь все равно, друзья мои придется помирать
згадую себе і мій перший уазік. робОти ну прям 1в1. нажаль з досвідом світогляд міняється.
Молодці! Беріть відгули частіше 

- s.pal
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Ім'я: Александр
- Авто: Карандаш 2.9TDI, BFG AT КО2-285x75x16, AVM450HP, DWM12000HD, ОМЕ+4"~, Detroit TrueTrac
- Контактна інформація:
Молодці! Завжди з прихильністю ставлюсь до таких людей бо сам би ніколи такого не сотворив.
Респект і уважуха!
Респект і уважуха!
БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
ROCK FOREVER!