МутанТР2
Re: МутанТР2
ДРУГА ЧАСТИНА
-
- Ім'я: Петро
- Контактна інформація:
А каркас захисту до кузова кріпиться , тобто до преднього і заднього крила ?
Коли робили підлогу кузов не повело , я маю наувазі дверні проєми?
А і шо будеш з підвіскою робити ?
І скільки часу заняли виконані роботи ?
з зробленого але не відображеного на фото:
ну само собо все перебрано і всьо замінено в трансмісії), аморти газ53, ресори нові, кастор, пічка, тормоза дискові в перед+вакум мерса, всі рідини, салон бмв 7ї серії, дворніки пробували нижні газ53 але плюнули бо пєчці мішало ітого рідні але модифіковані, вебасто з мєріна, руль, демпфер, переключателі підрулєві,утеплення тенту, бак під сідуху на 110л,оптика вся, документи), обвіс сомо-собою і ше срана куча всякої фігні.
якшо є якісь питання- не стидайтесь)
ну само собо все перебрано і всьо замінено в трансмісії), аморти газ53, ресори нові, кастор, пічка, тормоза дискові в перед+вакум мерса, всі рідини, салон бмв 7ї серії, дворніки пробували нижні газ53 але плюнули бо пєчці мішало ітого рідні але модифіковані, вебасто з мєріна, руль, демпфер, переключателі підрулєві,утеплення тенту, бак під сідуху на 110л,оптика вся, документи), обвіс сомо-собою і ше срана куча всякої фігні.
якшо є якісь питання- не стидайтесь)
роботи вже в тоталі на три тижня. чи то на чотири...BobeG писав:А каркас захисту до кузова кріпиться , тобто до преднього і заднього крила ?
в підвісці стандартна фігня- нові потужні аморти і підпружинені ресори. шо стосовно каркасу- то він тіки візуально кріпиться до крил- насправді під ними (крилами) додатковий каркас з труб зварений. тобто грубо кажучи в кузов вмонтований свій каркас. (шо я говорив про монокок)
шо стосовно "повело кузов"- трохи проблема з кріпленням тенту. прийшлось переварити одну петлю.
- Volodymyr
- Засновник Клубу «Львів 4×4»
- Ім'я: Володимир
- Авто: Toyota Land Cruiser 60 (HJ60LG-KW•1982), 33x12.5xR15
- Контактна інформація:
З такою кількістю переробок на офіційних змаганнях тільки ТР3.
А тебе каркас на кузов зав'язни?
[О]=TOYOTA=[О] ランドクルーザー
Е-а. по всіх параметрах тр2. не поняв шор ти маєш на увазі під "завязаний", але ше раз- в кузові замість всіх лонжеронів вварені труби. не тому шо так хотілось, а тому шо кузов згнив. і бляха тепер 2мм. а каркас приварений до тих "лонжеронів".Volodymyr писав:З такою кількістю переробок на офіційних змаганнях тільки ТР3.
доречі мотор в мене 421.1008. тобто 3л, десь 100+кобилок і десь 220нМ. Заканало.
пс джоб поміняй будь-ласка перші два поста місцями.
-
- Контактна інформація:
Від газ 53 аморти дешева альтернатива рідним з мінусами: хід менший , в зжатому стані вони довші , їх є смисл ставити тим хто гасає по грунтовці.K2 писав:в підвісці стандартна фігня- нові потужні аморти і підпружинені ресори.
Підпружинені ресори тобто збільшена жорсткість підвіски.
Шкода шо в нас не роблять і не продають такі цяцьки

1)хід більший на 3см
2)в зажатому стані 1в1 з рідними
3)ніхєра вони не дешевші
4)підпружинені ресори не просто так а, з зменшеним кількостем листів.
2)в зажатому стані 1в1 з рідними
3)ніхєра вони не дешевші
4)підпружинені ресори не просто так а, з зменшеним кількостем листів.
Востаннє редагувалось 02 грудня 2010, 09:35 користувачем K2, всього редагувалось 1 раз.
-
- Контактна інформація:
Аморти від газ 53 довші в зжатому стані на 4 см і хід мають менший майже на 2 см - в порівнянні з рідними, може в тебе не від газ 53
Навіть якшо лишити 3 основних листа і поставити додаткові пружини то жосткість підвіски сильно не зменшиться .
Я тому і писав про ті шарові наконечники такої конструкції їх можна використати для трекшн бару, бо 3 листа навіть 4 крутить замітно.

Навіть якшо лишити 3 основних листа і поставити додаткові пружини то жосткість підвіски сильно не зменшиться .
Я тому і писав про ті шарові наконечники такої конструкції їх можна використати для трекшн бару, бо 3 листа навіть 4 крутить замітно.
ну можливо і не від газ53. але в магазині сказали шо від нього. а по ходам я спіціально порівнював-1)хід більший на 3см 2)в зажатому стані 1в1 з рідними.
а це якраз то шо треба, бо вивішаний міст тримається на амортах. звернув увагу коли ресори міняв. вікручуєш аморт і міст ше на 2-3см опускається.
а шо стосовно жорсткості підвіски- то я з нею і не боровся. в мене дійсно капітально зменшена кількість листів, але це робиться більше для того шоб не просідали ресори від "швидких ям") бо як показала практика якіб не були ресори (на уазі) просядуть всеодно за пів року. а так- поставив 3-4листа+пружини помякше і рахуй шо на вічно.
шодо тої цяцьки шо в нас не продають- сам би таку хотів, але тоді вже б не обмежився такою скромною доробкою підвіски і в тр2 мене б точно не пустили
карочче йдуно я в гараж)...
а це якраз то шо треба, бо вивішаний міст тримається на амортах. звернув увагу коли ресори міняв. вікручуєш аморт і міст ше на 2-3см опускається.
а шо стосовно жорсткості підвіски- то я з нею і не боровся. в мене дійсно капітально зменшена кількість листів, але це робиться більше для того шоб не просідали ресори від "швидких ям") бо як показала практика якіб не були ресори (на уазі) просядуть всеодно за пів року. а так- поставив 3-4листа+пружини помякше і рахуй шо на вічно.
шодо тої цяцьки шо в нас не продають- сам би таку хотів, але тоді вже б не обмежився такою скромною доробкою підвіски і в тр2 мене б точно не пустили

карочче йдуно я в гараж)...
які коробка і роздатка?
Про УАЗ : "Рожденный ползать летать не может, но зато как ползает!"