Тарас - поважаю твою думку але я дивлюсь на це так - клуб Продавець (продається ідея джипінга, "Пропаганда позашляхового автоспорту серед широких мас населення" і т.д. по регламенту). Власники джипів - Потенційні Покупці. І не купляють вони ТР1 бо бояться вбити машину (найбільше як на мене - поцарапати бо більше 3-5 раз не пополіруєш, да і задоволення в 1000 грн поліровка за 1 покатухи - трохи жаба жме). Можна сказати "не хочеш - не бери". А можна сказати "у нас есть точно такой же и как раз с перламутровими пуговицами". Адже з цього і почалась ідея про кросовери "для збільшення зацікавленності наслення оффроадом, ввести підфорум ПАРКЕТНИКІВ. По перше зростае таким чином популярність КЛУБУ, а по друге збільшуеться кількість учасників і потенційних якто такуть "клієнтів" на перехід на вашку-класичну позашляхову техніку". Канєшна не обовязково створювати нову групу "ТР0" вже. Треба спочатку нормально кросовери запустити і подивитись як воно піде. Але принамні подумати про це можна.tad100 писав:ТР1 повністю доступний для поліровки, просто хочу пхаюсь, хочу ні...
Блін, щось я занадто багато пишу . Зрештою в керівництві люди не дурніші за мене. Тому шановне керівництво - як вирішите так і буде