Пропозиція - паркетники.
Правила форуму
Будь-яка комерційна діяльність тільки в Куплю-продам
Будь-яка комерційна діяльність тільки в Куплю-продам
- автобат
- Ім'я: Занін Сергійко Миколайкович
- Контактна інформація:
Re: Пропозиція - паркетники.
Якщо їхати від МРЕВ, дорога до Білогорщі - 10 хв, там тільки під коліею прикольно може бути. Від Рясного через ліс зараз теж не складно буде, через торфовиско також ( там весной веселуха). Едина складна задача, безпосередньо піднятись до форта. По-перше зараз це не можливо; по-друге там пішкі підниматись 7 хв. з чебуреком в зубах від лісницьтва; по-трете - нашо ж товкти історію машинами. Вже як хочете, можете на форти на польським кордоні, тіко в криницю не впадіть. Там прикордонники можуть ганяти, але якщо перед приїздом задзвонити, то ніяких запитань,їм головне знати, коли, хто і скільки. В мене був десь телефон для звязку.
Або лісочками до Стільська до поселення білохорватів( там їх, до речі 2-а, недавно сам дізнався), або полями до миколаївського карьера ніколи ніхто не пробував? Прикольно. Да мало лі куда ще можна нашими -то машинами...
Або лісочками до Стільська до поселення білохорватів( там їх, до речі 2-а, недавно сам дізнався), або полями до миколаївського карьера ніколи ніхто не пробував? Прикольно. Да мало лі куда ще можна нашими -то машинами...
Умейте пить, умейте жить и все от жизни брать. Ведь все равно, друзья мои придется помирать
Холодно... может - перенесем?
-
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Ім'я: Rulya
ничего не холодно ! ехать можно смело ! утром -25 было я тож думал писец будет, а к обеду -12 и солнце , просто сказка !myshketer писав:Холодно... может - перенесем?
так что ехать и не думать ! только куда ?
- ОМЕЛЯН
- Ім'я: Ігор
Так шо менi одному завтра прийдеться iхати?
Давайте зголошуйтесь хто завтра буде!
Сонця всім!...
-
- Член Клубу «Львів 4×4»
Ну в принципе 70-80% я тож поеду, только уже не по трассе кубка, а в другое место.Undefeated писав:Так шо менi одному завтра прийдеться iхати?
ЕЕЕЕЕЕ народ че молчим ? Активнее !
Востаннє редагувалось 11 лютого 2012, 19:14 користувачем Rulya, всього редагувалось 1 раз.
-
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Ім'я: Максим
а які плани: коли, куди, коли повернемось?
-
- Член Клубу «Львів 4×4»
Да можно хоть в раен Яснецького карьера заехать и от туда в сторону полигона, снег классный на каждом нормальном не езженом подъеме будет веселье.
собраться на 10, 10-30 и до 14,15 кататься , а потом костерок и сосиска до 16-30 ! вот где то так !
собраться на 10, 10-30 и до 14,15 кататься , а потом костерок и сосиска до 16-30 ! вот где то так !
- ОМЕЛЯН
Згода, тодi призначте хтось де буде збiр бо я буду бiля компа десь в 23.00, а зараз мушу вiдлучитись.Rulya писав:Да можно хоть в раен Яснецького карьера заехать и от туда в сторону полигона, снег классный на каждом нормальном не езженом подъеме будет веселье.
Сонця всім!...
-
- Член Клубу «Львів 4×4»
Якшо якось так то я +1, давайте домовимось де збір і на котру. Як варіант пропоную біля Ашану на 10 на стоянці надворі. Якшо не підходить - кажіть свої варіанти.Rulya писав:Да можно хоть в раен Яснецького карьера заехать и от туда в сторону полигона, снег классный на каждом нормальном не езженом подъеме будет веселье.
(мій тел. 066 сім шість 4227 три)
-
- Член Клубу «Львів 4×4»
Значит на том и порешим ! Ашан на 10-00 +15 мин на покупку сосисок и в путь !
тел 097-два три9-38-6два
ПС женскую половинку можно брать !
тел 097-два три9-38-6два
ПС женскую половинку можно брать !
-
- Член Клубу «Львів 4×4»
Нічо так провезлись. Погода радувала, і сосиски тоже. Дякую всім за файну компанію, день вдався
Пару фот:
решта тут: https://picasaweb.google.com/1050348965 ... directlink
Пару фот:
решта тут: https://picasaweb.google.com/1050348965 ... directlink
-
- Член Клубу «Львів 4×4»
Да уж проехались класно, по полю вообще супер ! Спасибо всем !
Жаль что не у всех желающих была взможность ....
Жаль что не у всех желающих была взможность ....
- ОМЕЛЯН
Всім дякую за гарну компанію.
Рулі дякую за висмикування мого кайрона з каналу і прокладання колії в снігу, його штурману за притримування гілок в лісі. Макс, Христина радий був знайомству з вами, будете кудись виїжджати свистіть. Мак шнива це супер проходомобіль . Звиняйте якшо когось незгадав, на цій покатушці у нас була файна компанія.
Рулі дякую за висмикування мого кайрона з каналу і прокладання колії в снігу, його штурману за притримування гілок в лісі. Макс, Христина радий був знайомству з вами, будете кудись виїжджати свистіть. Мак шнива це супер проходомобіль . Звиняйте якшо когось незгадав, на цій покатушці у нас була файна компанія.
Сонця всім!...