Мости УАЗа на КІА
- s.pal
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Ім'я: Александр
- Авто: Карандаш 2.9TDI, BFG AT КО2-285x75x16, AVM450HP, DWM12000HD, ОМЕ+4"~, Detroit TrueTrac
- Контактна інформація:
Мости УАЗа на КІА
Народ, мій пілот РОМІК на роботі, як завжди, ну треба ж комусь гроші заробляти на машину.
І тому пишу я.
Нас цікавіть можливість встановлення КІАшку мостів з УАЗа(війскового), хто таке може зробити і скількки правильна ціна за мости.
Поради, пропозиції все приймаеться.
І тому пишу я.
Нас цікавіть можливість встановлення КІАшку мостів з УАЗа(війскового), хто таке може зробити і скількки правильна ціна за мости.
Поради, пропозиції все приймаеться.
БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
ROCK FOREVER!
-
- Ім'я: Микола Васильович
Re: Мости УАЗа на КІА
Пропонували за4500 грн пару. Як на мене нормальна ціна.
Перемацувати обов"язково навіть нові.
Перемацувати обов"язково навіть нові.
Гріх сумувати, коли є інші гріхи...
- Katonych
- Засновник Клубу «Львів 4×4»
- Ім'я: Дмитрий
- Контактна інформація:
Ну теоретично це можливо. Орієнтовно можно глянути наприклад http://www.nissan-4x4.ru/Razdeluy/Sdela ... opencat=73 - там в террано ставили уазівські мости.
Але як на мене - не варто того робити.
Але як на мене - не варто того робити.
Главная дорога та, по которой едет танк
- s.pal
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Авто: Карандаш 2.9TDI, BFG AT КО2-285x75x16, AVM450HP, DWM12000HD, ОМЕ+4"~, Detroit TrueTrac
- Контактна інформація:
Чому не варто? В чому причіна, чи можливі наслідки?Katonych писав:Але як на мене - не варто того робити.
БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
ROCK FOREVER!
-
- Контактна інформація:
В основному причина в тому, що з універсальної машини ти отримаєш височенний трактор малопридатний для повсякденної експлуатації.s.pal писав:Чому не варто? В чому причіна
- автобат
- Ім'я: Занін Сергійко Миколайкович
- Контактна інформація:
В магазинах існують відділи напівфабрикатів - там і продають уазівськи мости. Я ні в якому разі не хочу образити УАЗик, але УАЗІВСЬКи мости сумнівно підвисять проходимість кіа, СУМНІВНО ДОБАВЯТЬ ПОТУЖності автомобилю. а вот швидкість руху зменшиться на багато, надійність - також. Якщо вже мова пішла про уазівськи мости, вважаю, краще подумати про конструкцію рами, силового агрегату і збудувати каклетку. Кіа лишится на повсякдень, попдорожі. змагання в туризмі. Каклетка буде для того, щоб зповна відчути, що таке справжний секс.
Умейте пить, умейте жить и все от жизни брать. Ведь все равно, друзья мои придется помирать
-
- Ім'я: РОМАН
всім привіт.це Ромік. дякую за поради. але як на мене використовувати ненадійний передній привід КІА на навіть незначних покатушках є і досить дорого по ремонту і взагалі він не розрахований для такого. зовнішні гранати періодично вискакують з хаб. внутрішній ігольчатий підшипник витримує максимум 1.5-3 тис.км. а коштує один 95 гр. плюс вже третій раз міняю підшипники ступіц(а комплект 500 гр) два підшипника +сальник. а в інтернеті знайшов як це переробляється на нерозрізні мости. бо будувати нову машинку а КІА повертати до цивільного життя якось не хочеться. а для мирних поїздок в сімї є друга машина. щодо швидкості я не переживаю бо нікуди не спішу та і куди на болотах ганяти. як на мене якщо поставлю мости від УАЗ то це буде на майбутнє дешевше і в ремонті. а свою рідну трансмісію планую продати. а щодо кліренса то який собі зробиш такий і буде. не обов"язково ліфтувати на метр.буду вдячний за будь яку інформацію
- Толстяк
- Ім'я: Геннадий
- Контактна інформація:
Все одно треба конструювати подобу рами, бо мости важкі і без саморобних лонжеронів і траверс кузов просто порве. Уяви, що машина перевернулася на дах(не дай бог!), без додаткових стойок всіх розчавить. А від того, що непідресорена маса збільшиться, - колбасити буде не по дєтськи вже після 30-40 км\год.
067 З12 4З З6
- tad100
- Ім'я: Тарас
А может нивовские мосты? Оно как то логичнее. Бо с уазовскими - 100 процентов варганить раму. Т.е. абсолютно логичным получается на уазовскую раму с мостами навесить кузов КИА. Идущий осилит, но с Нивы логичней.
Как свищет ветер осенний!
Тогда лишь поймете мои стихи,
Когда заночуете в поле.
МАЦУО БАСЁ из ипонии давно помер.
Когда заночуете в поле.
Слушай, Ром, а почему ты хочешь именно КИА на оффроуд? Даже не КИА, а только кузов... Конечно, удешевить проект мостами с уаза может получится, но смысл какой? дешевле будет уаз оживить какой-нибудь... Я так понимаю, что тебя не преследует идея сделать котлету обязательно с кузовом от КИА! Ты хочешь ехать лучше на бездорожье и КИА - просто она сейчас есть и ты хочешь от нее отталкиваться? Если я все правильно понял, то мое маленькое личное мнение - продать КИА и взамен купить то, к чему душа лежит больше... Либо пустить деньги на строительство котлеты, именно под себя и свои цели.
- s.pal
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Контактна інформація:
Во! А може дійсно продати і купити Шеві Ніву 1,9 ТД по вигляду буде те саме, а мости докупляти не треба. В ремонті і обслузі реально дешевше.
Шо на те скажете, Панове?
Шо на те скажете, Панове?
БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
ROCK FOREVER!
- tad100
- Ім'я: Тарас
Это вообще другая тема. Которая может закончится вопросом как установить на шниву военные мосты от УАЗА 

Как свищет ветер осенний!
Когда заночуете в поле.
Когда заночуете в поле.
- s.pal
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Контактна інформація:

Как бюджетный вариант думаю не плохо.

БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
ROCK FOREVER!
- s.pal
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Контактна інформація:
Тарас, я просто протупил на счет того, что в КІА есть рама, вот и получается, что на Киашную раму одеть мосты от УАЗа.tad100 писав:А может нивовские мосты? Оно как то логичнее. Бо с уазовскими - 100 процентов варганить раму. Т.е. абсолютно логичным получается на уазовскую раму с мостами навесить кузов КИА. Идущий осилит, но с Нивы логичней.
РОМІК просто не хочет менять машину, говорит, что к ней привык, а скорость 90км/ч его вполне устраивае и по ремонту дешевле(все как минимум в половину от КІА).
Отсюда вопрос:
-если есть рама к которой можно все эНто прилепить, то будет ли етот аппарат оправдан не только в финансовом вопросе.
БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
ROCK FOREVER!
- Shurik
- Ім'я: Олександр
- Контактна інформація:
Только нафига военные?
Лучше уж спайсеры они хоть под пружинную подвеску да и полегче.
Лучше уж спайсеры они хоть под пружинную подвеску да и полегче.
Там, где асфальт, ничего интересного, а где интересно, там нет асфальта.
© Аркадий и Борис Стругацкие
© Аркадий и Борис Стругацкие