нарешті продовжується побудова бобіка. Перший офіційний виїзд бобка з гаража.
кузов гниленький але номерний!!![attachment=0]DSC01431.JPG[/attachment][attachment=1]DSC01427.JPG[/attachment]
БОБІК!!! буде просто бомба!!!сам бачив...якщо Васька дозволить,викладу історичні фотки побудови,БОБІКА,а вони в мене ексклюзивні,,,поки кину одну а далі все залежить від МЕТРА шедевра,дозволить скину,ще...
торпедо- херня. на швидкість не впливає. а от якшо захочете робити ззаді трикутник, то прийдеться пів задниці вирізати....
ТАК ШО ЗА МОТОР? надіюсь не дизеляка?
трикутник на цьому бобку непланувався,але це кльова ідея.Нивки трикутник випробували і негативних відгуків небуло.Буду будувати слідуючий-попробую щось придумати.
васька кран писав:вибачаюсь,модель випускалась з 77 року,а саме мій двигун 82 року випуску.
коротче. шоб без дємагогії. я той мотор в катологу не найшов. і шоб я не мучився догадка і пошуком- питаю прямо: скільки кобил і нютонів? і наякий розмір резини орієнтується?
бо як виявилося- я даремно переживав, шо в свина на 100 кобил більше ніж в мене. моїх 200 вистачає шоб на повному приводі і прямій першій передачі стратувати на асфальті з пробуксовками. причому з середніх оборотів і на 38.5\15\15.