Як це впливає?Katonych писав:Постав інший шків
Йде недозарядка АКБ
Re: Йде недозарядка АКБ
Оберти мотора ті самі , а оберти генератора збільшаться
То якшо меньший шків поставити
То якшо меньший шків поставити
Тише едеш, дальше будеш, от того места, куда едеш!!!
- robosol
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Ім'я: Андрій
- Контактна інформація:
Вот читаю і якось не розумію що ви називаєте недозарядом на холостих. Просідає напруга на ХХ? Аккум при тому заряджений? Звідки діагноз, якось щось міряли, якщо так що що міряли і на яких режимах/умовах?
Крім того десь би мало бути ТТХ генератора, де буде вказано яку потужність виробляє на яких обертах.
Крім того десь би мало бути ТТХ генератора, де буде вказано яку потужність виробляє на яких обертах.
- climber
- Ім'я: Andy Bosyi
- Контактна інформація:
на холостих має іти заряд. може струм менший, але має йти, бо це видно на індикаторі на батареях в мене. раджу купити вольтметр і поставити для спостерігання. от наприклад в мене зараз перед запуском двигуна акум показує червону зону, а після 5 хв на холостих вже ніби зарядився. отже йому пора на пенсію.
- Astr0
Доречі, по вольтметру на патрулі холості 13.6, 1500 обертів 14.2. Міняється плавно бо мабуть конденсаторів багато під'єднано. На бмв 13.8 холості, 2000 обертів 14.2-14.6. Може то нормально? На 13 вольт всерівно йде заряд акуми.
-
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Ім'я: Максим
Минулого тижня дзвонив Маряну, бо при їзді за 20хв поїздки до 10 раз загоралась лампочка зарядки і тухла магнітола десь на 2-5 сек, потім спецефекти щезали ... Була в мене історія з геною, який я таки замінив на новий, і от тепер знову шось почало глючити. На другий день після тих спецефектів згоріла лампа ліве\ближнє, її тут же замінив, і вот вже минув тиждень і жодного разу лампа зарядки ще не загорілась. Барабашка ...
- robosol
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Контактна інформація:
Схоже що десь маса погана, сюди ж і проблеми з сигналізацією. Але виловити того барабашку може бути не простоmax писав:Минулого тижня дзвонив Маряну, бо при їзді за 20хв поїздки до 10 раз загоралась лампочка зарядки і тухла магнітола десь на 2-5 сек, потім спецефекти щезали ... Була в мене історія з геною, який я таки замінив на новий, і от тепер знову шось почало глючити. На другий день після тих спецефектів згоріла лампа ліве\ближнє, її тут же замінив, і вот вже минув тиждень і жодного разу лампа зарядки ще не загорілась. Барабашка ...

-
- Член Клубу «Львів 4×4»
- Ім'я: Максим
Да, треба буде для початку погортати методичку ...