Порадьте що краще
- Roman 0086
- Ім'я: роман
Порадьте що краще
Вагаюсь у виборі мостів на уаз 469.Що краще цивільний з блокіровкою від БТР чи воєнний???? Буду вдячний за пораду.
Re: Порадьте що краще
Обсуждение на тематическом форуме
- автобат
- Ім'я: Занін Сергійко Миколайкович
- Контактна інформація:
Краще продати УАЗ , підзбирати грошей і купити щось більш достойніше під капіталовкладення. Вибачте, що пхаюсь, я не со зла і не від великого розуму
Умейте пить, умейте жить и все от жизни брать. Ведь все равно, друзья мои придется помирать
- Roman
- Ім'я: Роман Миколайович Левицький
- Контактна інформація:
+10000000
Миколайович діло говорить!!
Миколайович діло говорить!!
ВСЕ ДОБРЕ ТЕ, ЩО ДОБРЕ ЗАКІНЧУЄТЬСЯ!!!!!!!
На мою думку краще купити УАЗ. А якщо вкласти в нього різницю в ціні між ним і "щось більш достойніше"
, то вже тоді буде не зрозуміло яка машинка дійсно краща.

- marhifi
- Ім'я: Мар'ян
На мою думку краще купити УАЗ. А якщо вкласти в нього різницю в ціні між ним і "щось більш достойніше", то вже тоді буде не зрозуміло яка машинка дійсно краща.
Суми різниці ціни невистачить щоб зробити щось путнє. І в кінцевому результаті виявиться що купити "щось більш достойніше" буде набагато дешевше.
А щодо мостів, читайте тематичні форуми.
Чтобы сделать уаз, как мицебиси, нужны, как минимум, мицебиси и уаз... Что, в принципе, дороже, чем просто мицебиси (Прошу прощения у всех мицебистов, что поставил два таких слова рядом в одном предложении - "просто" и "мицебиси").marhifi писав:Суми різниці ціни невистачить щоб зробити щось путнє.
Но так как вопрос был задан про УАЗ, то за весь дальнейший флуд буду расстреливать на месте.
Ой, ну да ладна... Мав і УАЗ і Паджеро в кульку. Більше в уаз чим в паджеро точно не вкадаю.Volodymyr писав:І вкладати в нього ту різницю постійно...
Автор, думаю, відповідь залежить від планованих умов використання. Вояки будуть кращі в глибоких рівнинних болотах і на вимитих дорогах, натомість блоковані колгоспи більше придадуться, наприклад, в горах. Колгоспи простіші при поломці в дорозі і дешевші в ремонті як за роботоємністю ремонту так і за сумарною ринковою вартістю запчастин в конструкції. Міцність і витривалість, не зважаючи на багато легенд і байок, в обидвох типів УАЗ-мостів практично одинакова, робилась по одному ГОСТу і з одними вимогами. Тому для чіткої відповіді потрібне уточнення умов і перспектив використання, а то тема постійно переростатиме в тему про УАЗ проти Паджеро - кожен щось собі уявляє і відстоює свої невисловлені думки, зводячи все до слова кращий або гірший 

УАЗоводи, порадьте будь-ласка де у Львові можна подивитися, пощупати, поміряти кардани.
Нагально треба щось собі підібрати довжиною десь 120см.
- ОМЕЛЯН
- Ім'я: Ігор
Роман 0672845596, ринок Зелена (дуже багато китаю в асортименті!!!!!!)StVol писав:УАЗоводи, порадьте будь-ласка де у Львові можна подивитися, пощупати, поміряти кардани.
Марян 0677047259, ринок кривчиці
Сонця всім!...