Покатухи
Правила форуму
Будь-яка комерційна діяльність тільки в Куплю-продам
Будь-яка комерційна діяльність тільки в Куплю-продам
- Oleg
- Ім'я: Олег
Re: Покатухи
Я так і думав що воно буде....POKEMON:) писав:Десь приблизно так само як я тебе висмикнув на змаганнях....... вони туди повністю не влізли так як ти!!!!Oleg писав:І як морква з 31 точки вибралася?AM писав:Фоток мало так як лайт все ж таки.
Ось тут 2 фотки мене і юного екіпіжу морковки.
https://picasaweb.google.com/lh/photo/f ... directlink

Из каждой безвыходной ситуации есть два выхода.
Тоді через вихідні новий захід - "в пошуках кришки"автобат писав:Скоро вспливе, тре їхати шукати, бо в багатьох такі самі і в мене теж.

- POKEMON:)
- Ім'я: РОМАН
Підтримую!!!!!!!!!!!!!AM писав:Тоді через вихідні новий захід - "в пошуках кришки"автобат писав:Скоро вспливе, тре їхати шукати, бо в багатьох такі самі і в мене теж.

Востаннє редагувалось 15 березня 2011, 22:12 користувачем POKEMON:), всього редагувалось 1 раз.
ТОВЩИНА ГАМАНЦЯ І ПОСАДА НЕ ВПЛИВАЄ НА ТРАЄКТОРІЮ КУЛІ (с)
- tad100
- Ім'я: Тарас
Це назавжди, воно маленьке, чорне - жпс називають.
Как свищет ветер осенний!
Тогда лишь поймете мои стихи,
Когда заночуете в поле.
МАЦУО БАСЁ из ипонии давно помер.
Тогда лишь поймете мои стихи,
Когда заночуете в поле.
МАЦУО БАСЁ из ипонии давно помер.
пластиковий ковпак 15", оригінал мітсу, БУ(!) коштує десь 200грн. такшо уявляю скіки заспівають за цю хєрнюшку)
Все не так страшно як думав. Ковпачок виявляється можна знайти (добре що диски оригіналні міциковські з П3 і ковпачок навіть має свій номер). Оригінал цієї кришечки на ніко вартує 225 грн (206 мені зі знижкою), або за 90 грн в іншому магазині (я так поняв з еміратів).
- ОМЕЛЯН
- Ім'я: Ігор
За таку ціну можна губити, но не частоAM писав:Все не так страшно як думав. Ковпачок виявляється можна знайти (добре що диски оригіналні міциковські з П3 і ковпачок навіть має свій номер). Оригінал цієї кришечки на ніко вартує 225 грн (206 мені зі знижкою), або за 90 грн в іншому магазині (я так поняв з еміратів).

Сонця всім!...
Альо, друга лыга! Де попропадали? Може б десь катнулись, а?
А то "перша лыга " шифруэться ы катаэться по шпыонськи, а друга я так бачу взагалы вимерла?
А то "перша лыга " шифруэться ы катаэться по шпыонськи, а друга я так бачу взагалы вимерла?
Я ж сказав-більше не будемо.K2 писав: А то "перша лыга " шифруэться ы катаэться по шпыонськи,?
Водки не обещаю,но погуляем на славу (И.Сусанин)
бля. під "першою лігою" я мав наувазі не конкретно даний випадок який роздули всі підряд, включаючи і вас. я мав наувазі "підготовлені автомобілі". а "друга ліга"- відповідно "стандартний паркет".sergsemy писав:Я ж сказав-більше не будемо.K2 писав: А то "перша лыга " шифруэться ы катаэться по шпыонськи,?
задовбало. тут на форумі у кожного другого надприродно високе почуття власного его.