Вебасти в нас хтось ремонтує?

СТО, майстерні, майстри, автозлами — гарні і погані відгуки, контакти, пошук
Аватар користувача
Khimik
Повідомлень: 1284
З нами з: 26 лютого 2011, 16:27
Ім'я: Роман
Авто: Y60
Звідки: Львів

Re: Вебасти в нас хтось ремонтує?

Повідомлення Khimik » 06 грудня 2011, 10:35

Звертався.
Відповідь була наступна: то є досить нова (з 2004 р. !!!!) пічка, ми ше з нею не працювали/не маємо софта/роз"ємів і т.д.
Моя резонна пропозиція на тему чому б не вивчити її, адже все одно колись та й прийдеться з ними працювати залишилася без відповіді.

Судячи з усього, усі ті "сервіси" можуть хіба переставити цілий блок чи максимум підв"язати то до сигналки.

пс. Рішення, як виявилося, було копійчане. Якби мали бажання розібратися - легко могли б впарити мені 50 баків за ремонт.

Аватар користувача
Volodymyr
Засновник Клубу «Львів 4×4»
Засновник Клубу «Львів 4×4»
Повідомлень: 6904
З нами з: 28 серпня 2002, 16:56
Ім'я: Володимир
Авто: Toyota Land Cruiser 60 (HJ60LG-KW•1982), 33x12.5xR15
Звідки: Ukraine, Lviv
Контактна інформація:

Re: Вебасти в нас хтось ремонтує?

Повідомлення Volodymyr » 06 грудня 2011, 10:45

Може розповіси про рішення детальніше?
[О]=TOYOTA=[О] ランドクルーザー

Аватар користувача
Khimik
Повідомлень: 1284
З нами з: 26 лютого 2011, 16:27
Ім'я: Роман
Авто: Y60
Звідки: Львів

Re: Вебасти в нас хтось ремонтує?

Повідомлення Khimik » 06 грудня 2011, 11:23

Акуратним розгляданням і продзвонюванням плати контролера, а потім і плати таймера виявлено один перехід з одного боку плати на інший (пістончик) який, очевидно, спрацював як запобіжник.
Кусок дроту вирішив проблему :)
Правда, з"явилась якась плаваюча несправність - заводиться через раз (але вже заводиться! :)))), прийдеться самому шукати чи паяти адаптор і читати помилки...

пс. Несправність вже виявлена, навіть без кодів. Работаєм над усуненням :)

upd: всьо працює!!! 8-) 8-) 8-)


Повернутись до “СТО”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей