Строю Ниву.

2121, 21213, Нива-Шивроле
Аватар користувача
mykhaylo
Повідомлень: 34
З нами з: 02 березня 2013, 12:52
Ім'я: Михайло
Авто: Ваз 2121
Звідки: Львів. Україна.

Строю Ниву.

Повідомлення mykhaylo » 14 березня 2013, 17:18

Вирішив, що можна зробити самому бубу робити.
1) Після заміни запалення на безконтактне неадекватно працює тахометер,як полічити.
2) Де і які купити ШРУСА якісні.

Аватар користувача
nick2121
Повідомлень: 586
З нами з: 15 травня 2006, 21:30
Ім'я: Микола
Авто: УАЗ 3164
Звідки: Львів, Україна

Re: Строю Ниву.

Повідомлення nick2121 » 14 березня 2013, 17:46

mykhaylo писав:Вирішив, що можна зробити самому бубу робити.

1) Після заміни запалення на безконтактне неадекватно працює тахометер,як полічити.

Це відомий факт: ТХ193 до 1986 р.в. не буде працювати з БСЗ. Лікувати заміною на новий... або http://www.vaz-2103.ru/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=1875.

mykhaylo писав:2) Де і які купити ШРУСА якісні.

2а> Які? Наприклад METELLI (Італія)
2б> Де? На автобазарі (Зелена маг. №6, В.Великого маг. №забув - там де запчастини ВАЗ)
2в> Де? В Інтернет-магазинах.
не факт що 2а буде у 2б. Тоді питати що файне є. Якось так.

Аватар користувача
mykhaylo
Повідомлень: 34
З нами з: 02 березня 2013, 12:52
Ім'я: Михайло
Авто: Ваз 2121
Звідки: Львів. Україна.

Re: Строю Ниву.

Повідомлення mykhaylo » 14 березня 2013, 18:02

Файно дякую.
Я так зрозумів ,що в моєму варіанті буде простіше купити новий так як з схемами не дружу,але виникає питання чи колотка підійде,стара що би підключити?

Аватар користувача
nick2121
Повідомлень: 586
З нами з: 15 травня 2006, 21:30
Ім'я: Микола
Авто: УАЗ 3164
Звідки: Львів, Україна

Re: Строю Ниву.

Повідомлення nick2121 » 14 березня 2013, 18:49

mykhaylo писав:Файно дякую.
Я так зрозумів ,що в моєму варіанті буде простіше купити новий так як з схемами не дружу,але виникає питання чи колотка підійде,стара що би підключити?

Підійде.

Аватар користувача
gladun
Повідомлень: 388
З нами з: 03 лютого 2013, 11:28
Ім'я: михайло
Авто: ВАЗ-2121

Re: Строю Ниву.

Повідомлення gladun » 14 березня 2013, 21:51

В магазині N-6 Юля скаже кращі від автоваз, бо я сам там купу всього брав і скажу ,що добрі запчастини має ця жінка.

про тахометр ,я тожи ставив собі бсз і працює вже років з 6 моцно невідказно і доречі старий тахометр стоїть тай нічо неадикватного нема, дуже інколи сіпнеться ривком але то дуже рідко, загалом показує. машина з 1981рв.

Аватар користувача
mykhaylo
Повідомлень: 34
З нами з: 02 березня 2013, 12:52
Ім'я: Михайло
Авто: Ваз 2121
Звідки: Львів. Україна.

Re: Строю Ниву.

Повідомлення mykhaylo » 14 березня 2013, 23:13

muxajil писав:В магазині N-6 Юля скаже кращі від автоваз, бо я сам там купу всього брав і скажу ,що добрі запчастини має ця жінка.

про тахометр ,я тожи ставив собі бсз і працює вже років з 6 моцно невідказно і доречі старий тахометр стоїть тай нічо неадикватного нема, дуже інколи сіпнеться ривком але то дуже рідко, загалом показує. машина з 1981рв.



А де та Оля знаходиться на якій вулиці? А тахометр починає працювати після півтори тисячі оборотів і машинка в мене теж 81року.Напевно так моцний майстер поставив БКЗ,що не працює.

Аватар користувача
nick2121
Повідомлень: 586
З нами з: 15 травня 2006, 21:30
Ім'я: Микола
Авто: УАЗ 3164
Звідки: Львів, Україна

Re: Строю Ниву.

Повідомлення nick2121 » 14 березня 2013, 23:44

А де та Оля знаходиться на якій вулиці?

Читати треба уважно - вище все написано. Не Оля а Юля. На вул. Зеленій, Автобазар, магазин №6.

Напевно так моцний майстер поставив БКЗ,що не працює.

То вже паранойя... :lol: В мене 1992 р.в. авто, тахометр після установки БСЗ працював нормально. Знайомий мав проблему з тахометром на старій машині, поставили для тесту мій - все нормально, купили новий. Півтора роки тому поставив електронний тахометр, думав свій старий Вам запропонувати, але ще не дай Бог зламається через тиждень, страшно подумати що напишуть... ;)

Аватар користувача
mykhaylo
Повідомлень: 34
З нами з: 02 березня 2013, 12:52
Ім'я: Михайло
Авто: Ваз 2121
Звідки: Львів. Україна.

Re: Строю Ниву.

Повідомлення mykhaylo » 15 березня 2013, 00:08

nick2121 писав:
А де та Оля знаходиться на якій вулиці?

Читати треба уважно - вище все написано. Не Оля а Юля. На вул. Зеленій, Автобазар, магазин №6.

Напевно так моцний майстер поставив БКЗ,що не працює.

То вже паранойя... :lol: В мене 1992 р.в. авто, тахометр після установки БСЗ працював нормально. Знайомий мав проблему з тахометром на старій машині, поставили для тесту мій - все нормально, купили новий. Півтора роки тому поставив електронний тахометр, думав свій старий Вам запропонувати, але ще не дай Бог зламається через тиждень, страшно подумати що напишуть... ;)



Параноя не параноя я незнаю, ви напевно лікар.Я виходжу з того ,що в людини працює.Якщо вас є робочий без проблем провіряєм, працює я заплатив гроші і ніяких притензій.

Аватар користувача
gladun
Повідомлень: 388
З нами з: 03 лютого 2013, 11:28
Ім'я: михайло
Авто: ВАЗ-2121

Re: Строю Ниву.

Повідомлення gladun » 15 березня 2013, 12:14

;). я сам ставив бсз . я ті всі нюанси про старий тахометр і незнав. О так і працює як прауював на старому запаленні.

Аватар користувача
mykhaylo
Повідомлень: 34
З нами з: 02 березня 2013, 12:52
Ім'я: Михайло
Авто: Ваз 2121
Звідки: Львів. Україна.

Re: Строю Ниву.

Повідомлення mykhaylo » 28 березня 2013, 17:42

Хочу КПП на 5 перд.поставити.Кажуть що від фіата підходить.Я так зрозумів ,що від фіата польського і чи треба щось переробляти? Чи краще ВАЗівську поставити?

Аватар користувача
mykhaylo
Повідомлень: 34
З нами з: 02 березня 2013, 12:52
Ім'я: Михайло
Авто: Ваз 2121
Звідки: Львів. Україна.

Re: Строю Ниву.

Повідомлення mykhaylo » 02 квітня 2013, 19:26

Таке враження ,що ніхто не ставив пятиступки :) :)

Аватар користувача
olegas
Повідомлень: 228
З нами з: 21 жовтня 2005, 19:40
Ім'я: Олег
Авто: 2x4 :(
Звідки: Lviv
Контактна інформація:

Re: Строю Ниву.

Повідомлення olegas » 02 квітня 2013, 21:41

Я особисто не ставив.
На нивівському форумі, я впевнений, є багато технічної інформації, яка буде корисною, зокрема і про КПП.
Тут нас не так уже і багато на Нивах, а тих, хто свої Ниви сам збудував своїми руками – ще менше. :)

Аватар користувача
Oleg
Повідомлень: 354
З нами з: 22 грудня 2009, 15:56
Ім'я: Олег
Авто: jeep cherokee XJ 242 1988
Звідки: Львів

Re: Строю Ниву.

Повідомлення Oleg » 02 квітня 2013, 22:37

mykhaylo писав:Хочу КПП на 5 перд.поставити.Кажуть що від фіата підходить.Я так зрозумів ,що від фіата польського і чи треба щось переробляти? Чи краще ВАЗівську поставити?

треба пересверлювати травкрсу під коробкою
Из каждой безвыходной ситуации есть два выхода.

Аватар користувача
robosol
Член Клубу «Львів 4×4»
Член Клубу «Львів 4×4»
Повідомлень: 2243
З нами з: 17 грудня 2009, 15:56
Ім'я: Андрій
Авто: LR Discovery
Звідки: Львів
Контактна інформація:

Re: Строю Ниву.

Повідомлення robosol » 02 квітня 2013, 23:26

Я на 4-х ступке ездил, по трассе в режиме тихохода вопросов не возникало, по бездору тем более, потому даже не заморачивался заменой. Под 5-ти ступку другая траверса идет и подушка, такая хилая с виду. В принципе даже если не сойдется по крепижам - то пересверлить дырки в полу под новые болты не проблема. Если КПП не ВАЗовская а например от того же фиата (если это так называемая полонезовская) - то гемора может быть больше, придется кромсать кардан-бокс ( или как он там называется ). Вообщем как то так :)

Аватар користувача
mykhaylo
Повідомлень: 34
З нами з: 02 березня 2013, 12:52
Ім'я: Михайло
Авто: Ваз 2121
Звідки: Львів. Україна.

Re: Строю Ниву.

Повідомлення mykhaylo » 19 березня 2017, 21:56

Вітаю панство.
Підкажіть де можна поставити якісно на карбіраторну ниву ГБО?


Повернутись до “НИВА”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей