генератор в УАЗ

469, 452, 3151, 3160, Хантер, Патріот, ГАЗ-69
Аватар користувача
марік
Повідомлень: 1014
З нами з: 15 лютого 2009, 15:06
Ім'я: MARIK
Авто: NISSAN PATROL Y60

Re: генератор в УАЗ

Повідомлення марік » 16 листопада 2014, 12:30

А ви впевнені що це генератор????
Може помпа або гур???
Тише едеш, дальше будеш, от того места, куда едеш!!!

stas
Повідомлень: 121
З нами з: 25 листопада 2013, 00:36
Ім'я: іван
Авто: уаз 3151
Звідки: lviv

Re: генератор в УАЗ

Повідомлення stas » 16 листопада 2014, 13:32

генаратор, ставив рідний не свистить а 66 свистит.

Аватар користувача
автобат
Повідомлень: 4389
З нами з: 24 січня 2008, 18:30
Ім'я: Занін Сергійко Миколайкович
Авто: Mitsubishi L 200 на звіско Буцефал
Звідки: Львів
Контактна інформація:

Re: генератор в УАЗ

Повідомлення автобат » 16 листопада 2014, 18:13

А шкиви одинакові?
Умейте пить, умейте жить и все от жизни брать. Ведь все равно, друзья мои придется помирать

Аватар користувача
gladun
Повідомлень: 388
З нами з: 03 лютого 2013, 11:28
Ім'я: михайло
Авто: ВАЗ-2121

Re: генератор в УАЗ

Повідомлення gladun » 16 листопада 2014, 20:22

свистить при фарах , ремінь підтяніть, а як свист не гучний, то не звертайте уваги.

stas
Повідомлень: 121
З нами з: 25 листопада 2013, 00:36
Ім'я: іван
Авто: уаз 3151
Звідки: lviv

Re: генератор в УАЗ

Повідомлення stas » 16 листопада 2014, 23:35

Ще завтра поколупаюсь в ньому якщо нічого не змінеться, то я його заземлю і поставлю інший! :twisted:

Аватар користувача
konkord
Повідомлень: 295
З нами з: 04 березня 2010, 10:27
Ім'я: Роман
Авто: УАЗ 3962
Звідки: ЛЬВІВ
Контактна інформація:

Re: генератор 90 ампер в БУХАНКУ.

Повідомлення konkord » 14 січня 2015, 21:37

))))) Генератор? Теж актуальна тема. Олег мені дав гену на 90 ампер. Живий чи дохлий поки не знаю. На днях завезу на діагностику,"вскритіє "- покаже. Дуже б хотів бачити його під капотом, та люстру в чотири фонаря на даху....)) Не знаю від чого той дегенератор, та кріплення чуть більше штатного. мм на 20. що з тим робити? Давайте ваші думки. Цікаво, та дуже - ЦІКАВО! )))
Повний привід - повна СВОБОДА !

Аватар користувача
pooh
Повідомлень: 1262
З нами з: 07 жовтня 2012, 20:40
Ім'я: Євгеній
Авто: УАЗ Патріот

Re: генератор в УАЗ

Повідомлення pooh » 14 січня 2015, 21:42

Ромко, не буду писати те саме що в попередній темі. Але відповідь напрошується та сама. п.....ць.
Давай більш конкретні запитання. Якщо кріплення більше на 20мм. то постав грубший болт кріпленя.
В тебе мабуть болт М10. ТО постав М32. під ключ 96 мабуть шо.

Аватар користувача
pooh
Повідомлень: 1262
З нами з: 07 жовтня 2012, 20:40
Ім'я: Євгеній
Авто: УАЗ Патріот

Re: генератор в УАЗ

Повідомлення pooh » 14 січня 2015, 21:43

Не думай, що я знущаюсь, але яке запитання така і відповідь. ;)

Аватар користувача
konkord
Повідомлень: 295
З нами з: 04 березня 2010, 10:27
Ім'я: Роман
Авто: УАЗ 3962
Звідки: ЛЬВІВ
Контактна інформація:

Re: генератор в УАЗ

Повідомлення konkord » 14 січня 2015, 22:03

Та все в нормі)))) Я ж сказав,що вскритіє покаже. Це не запитання, це думка в слух.)))
Повний привід - повна СВОБОДА !

Аватар користувача
pooh
Повідомлень: 1262
З нами з: 07 жовтня 2012, 20:40
Ім'я: Євгеній
Авто: УАЗ Патріот

Re: генератор в УАЗ

Повідомлення pooh » 14 січня 2015, 22:06

Тоді все чудесно. Продовжимо.
В мене стоїть 120А і мені бракує. Не скажу що критично, але хотіло ся б більше. Хоча б 160-170. Це ще при тому, що немає люстри на даху.

Аватар користувача
konkord
Повідомлень: 295
З нами з: 04 березня 2010, 10:27
Ім'я: Роман
Авто: УАЗ 3962
Звідки: ЛЬВІВ
Контактна інформація:

Re: генератор в УАЗ

Повідомлення konkord » 14 січня 2015, 22:51

pooh писав:Тоді все чудесно. Продовжимо.
В мене стоїть 120А і мені бракує. Не скажу що критично, але хотіло ся б більше. Хоча б 160-170. Це ще при тому, що немає люстри на даху.

Пух, я не поняв, ти що Львівську область електроенергією забезпечуєш??? ))Всім 90 хватає а йому 120 - мало! Балований ти))))
Повний привід - повна СВОБОДА !

Аватар користувача
pooh
Повідомлень: 1262
З нами з: 07 жовтня 2012, 20:40
Ім'я: Євгеній
Авто: УАЗ Патріот

Re: генератор в УАЗ

Повідомлення pooh » 14 січня 2015, 23:11

Ну такі да, мало. Це ще фари я не поставив не дах. Як поставиш свої 90 то зрозумієш. Моя порада - шукай відразу більше.

Аватар користувача
марік
Повідомлень: 1014
З нами з: 15 лютого 2009, 15:06
Ім'я: MARIK
Авто: NISSAN PATROL Y60

Re: генератор в УАЗ

Повідомлення марік » 14 січня 2015, 23:24

Геник з бехи є на 140 А
все шо більше іде на водяне охолодження , а якшо просте охолодженя то там ціна $$$$$$$$
На мому бобкові стояв на 140а то як я тянувся лебідкою то стрілка вольтметра не рухалась :mrgreen:
А ми таки натягалися лебідками свого часу )))))
Тише едеш, дальше будеш, от того места, куда едеш!!!

Аватар користувача
konkord
Повідомлень: 295
З нами з: 04 березня 2010, 10:27
Ім'я: Роман
Авто: УАЗ 3962
Звідки: ЛЬВІВ
Контактна інформація:

Re: генератор в УАЗ

Повідомлення konkord » 14 січня 2015, 23:37

ПІПЄЦ!!! А нафіг більше? чотири HELLки, основні фари, радіостанція та магнітола. Ну і лебідочка на перспективу.))
Повний привід - повна СВОБОДА !

Аватар користувача
pooh
Повідомлень: 1262
З нами з: 07 жовтня 2012, 20:40
Ім'я: Євгеній
Авто: УАЗ Патріот

Re: генератор в УАЗ

Повідомлення pooh » 14 січня 2015, 23:39

ЗАБРАКНЕ 100%.
Будеш робити перекури при витягуванні лебідкою.


Повернутись до “УАЗ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей