Зимний рейд WTR-2003
- Volodymyr
- Засновник Клубу «Львів 4×4»
- Ім'я: Володимир
- Авто: Toyota Land Cruiser 60 (HJ60LG-KW•1982), 33x12.5xR15
- Контактна інформація:
Зимний рейд WTR-2003
Очередная запланированая акция - WTR-2003 (WinToRuna). Окончательный маршрут пока что отсутствует, так что принимаются предложения. Кроме того хотелось бы узнать ваше мнение относительно сложности и характера маршрута. После небольшой сортировки того что было предложено как варианты "ЗА" и "ПРОТИВ" я тут прикинул небольшую голосовалку. Голосуйте.
Немного о зимних маршрутах. Все они берут начало из наших зимних пеших маршрутов, поэтому забегая вперёд скажу что жить зимой в горах и даже без палатки возможно и не смертельно. Питатся на морозе и вести какие-то работы, жить в машине тоже возможно (это уже из оффроуд опыта). И не надо как довод закидывать тезы: снег, мороз и отсутствие воды. И не спрашивайте метя и Катоныча - "А ты был зимой в горах?", бо просто не смешно уже
Больше всего внимания попробуйте приделить тому что делать когда дороги нету, как сделать так что б машина ехала и заводилась, что брать и куда ехать.
Относительно сроков. Приблзительно 20-31 декабря этого года. Как вариант 25-29 декабря.
Хочется напомнить что WTR это не совсем развлекательные экспедиции, и не соревнования с победителями, это скорее тест на право называть себя людьми которые могут и хотят. Тест техники, тест человечиских ресурсов и интелекта. А что взамен? Смотрите фотоальбом http://offroad.lviv.ua/photoalbum/6 - таких панорам летом вы не увидете, ди и вообще то что можна увидеть и почуствовать зимой летом не найти (в принципе как и наоборот).
Немного о зимних маршрутах. Все они берут начало из наших зимних пеших маршрутов, поэтому забегая вперёд скажу что жить зимой в горах и даже без палатки возможно и не смертельно. Питатся на морозе и вести какие-то работы, жить в машине тоже возможно (это уже из оффроуд опыта). И не надо как довод закидывать тезы: снег, мороз и отсутствие воды. И не спрашивайте метя и Катоныча - "А ты был зимой в горах?", бо просто не смешно уже
Больше всего внимания попробуйте приделить тому что делать когда дороги нету, как сделать так что б машина ехала и заводилась, что брать и куда ехать.
Относительно сроков. Приблзительно 20-31 декабря этого года. Как вариант 25-29 декабря.
Хочется напомнить что WTR это не совсем развлекательные экспедиции, и не соревнования с победителями, это скорее тест на право называть себя людьми которые могут и хотят. Тест техники, тест человечиских ресурсов и интелекта. А что взамен? Смотрите фотоальбом http://offroad.lviv.ua/photoalbum/6 - таких панорам летом вы не увидете, ди и вообще то что можна увидеть и почуствовать зимой летом не найти (в принципе как и наоборот).
[О]=TOYOTA=[О] ランドクルーザー
Зимний рейд WTR-2003
Голосування - трошки не зручно. Або мало варіантів, або вони не так зкомпановані 
Мене, наприклад, більше цікавить:
•команда - люди, хто їде, до чого вони готові
•досить важливим є піднятись кудись, не обов'язково на контрольні точки
•ночувати в машині або в готелі - не дуже. Я схиляюсь до палатки
•вважаю гріхом не залишити лижний або сноубордівський слід на вершині, яку підкоримо
•температура: не дуже важлива, погано, якщо буде -50 або 0
•опади: довготривалий дощ або сніг - можна нікуди не заїхати, майже нічого не побачити, значно збільшується небезпека. В таких умовах, вважаю доцільним перенести рейд в часі

Мене, наприклад, більше цікавить:
•команда - люди, хто їде, до чого вони готові
•досить важливим є піднятись кудись, не обов'язково на контрольні точки
•ночувати в машині або в готелі - не дуже. Я схиляюсь до палатки
•вважаю гріхом не залишити лижний або сноубордівський слід на вершині, яку підкоримо
•температура: не дуже важлива, погано, якщо буде -50 або 0
•опади: довготривалий дощ або сніг - можна нікуди не заїхати, майже нічого не побачити, значно збільшується небезпека. В таких умовах, вважаю доцільним перенести рейд в часі
- Volodymyr
- Ім'я: Володимир
- Авто: Toyota Land Cruiser 60 (HJ60LG-KW•1982), 33x12.5xR15
- Контактна інформація:
Re: Зимний рейд WTR-2003
От піднятись кудись, тобто якись вершини і хребти я і мав на увазі коли писав про контрольні точки. Це відносні позначення яки ми намічаємо як ті де ми маємо побувати.marko писав:досить важливим є піднятись кудись, не обов'язково на контрольні точки
Справа смаку. Просто машина чи палатка - це не вибір, а просто варіант - де подобається, там і спиш бо одне і другє в тебе є з собою. Готель же з собою не потягнеш і не кругом вони є (на Руні точно нема, на Боржаві тежmarko писав:ночувати в машині або в готелі - не дуже. Я схиляюсь до палатки

Справа персональна зновуж таки, але якщо там хтось поламається, чи злитить то певно радості буде мало. На тему що ніхто не злетить і все буде нормально - це питання 101, всі завжди замучені, дехто з машини вийти не може... а тут на лижі. Результат буде потрясний. Особливо якщо на вершину забиратися півдня з штовханням і копаннямм, а потім встати на лиді і поцелені в низ. Перепрошую но це dial-up через IP-телефонію.marko писав:вважаю гріхом не залишити лижний або сноубордівський слід на вершині, яку підкоримо
Перенести його на коли? На літо?marko писав:опади: довготривалий дощ або сніг - можна нікуди не заїхати, майже нічого не побачити, значно збільшується небезпека. В таких умовах, вважаю доцільним перенести рейд в часі

[О]=TOYOTA=[О] ランドクルーザー
- Sashko
- Контактна інформація:
На цих вихідних два екіпажі нашого Клубу (Десперадо та Юрій Довбуш)провели розвідку підйому на гору Тростян а також ПЕРШИМИ(!) в цьому році успішно відкрили лижний сезон.
Висновки:
На Тростян є дві(!) дороги, обидві цілком реальні за умови хороших ланцюгів. Відповідно одною можна піднятись а другою спуститись.
Як на мене, гірка цікава як для разового підйому-спуску (кожен лижник розуміє, що таке побачити свої джипи на верху Тростяну!), так і для початку(закінчення) Зимового Рейду.
Висновки:
На Тростян є дві(!) дороги, обидві цілком реальні за умови хороших ланцюгів. Відповідно одною можна піднятись а другою спуститись.
Як на мене, гірка цікава як для разового підйому-спуску (кожен лижник розуміє, що таке побачити свої джипи на верху Тростяну!), так і для початку(закінчення) Зимового Рейду.
Є дуже простий спосіб перевірити чи закінчена Ваша місія на Землі - якщо Ви ще живі - вона продовжується!
(Р.Бах)

- Bravo
- Контактна інформація:
А відліфтуватись не збираєшся? Технологія вже відпрацьованаyurdo писав:А я купив собі КОЛЕСАААА! 225 х 75 - майже муд терейн. От поставлю - тоді побачимо - арки напевно треба буде нафіг обрізати . Протектор кусаючийся і гризучий можна навіть зашипувати - але нащо ....Тепер я не буду буксувати .Може когось треба витягнути ?????

Если вам все равно, где вы находитесь, значит вы не заблудились ...
- Sashko
- Контактна інформація:
Щиро вітаю! От побачиш, наскільки це якісне перевтілення машини!yurdo писав:А я купив собі КОЛЕСАААА! 225 х 75 - майже муд терейн.
Мабуть. Можна буде не ліфтувати, але арки прийдеться покромсати...yurdo писав:От поставлю - тоді побачимо - арки напевно треба буде нафіг обрізати .
В нашому клубі поповнення групи "Спорт"!yurdo писав: ....Тепер я не буду буксувати .

Ну слава Богу не я один тепер евакуатором буду.yurdo писав:Може когось треба витягнути ?????

Є дуже простий спосіб перевірити чи закінчена Ваша місія на Землі - якщо Ви ще живі - вона продовжується!
(Р.Бах)

НУ ВОТ! Колеса стоять - після двох днів роздумів і збирання інфи про диски - колеса - вильоти дисків і всілякі розміри -6J - 6.5 J - я їх поставив -УРА - є ще місце - і здивовані бортувальники - незрозуміли як ті кола на Ниву влізли і нашо їх мені ...але
вони почали терти тіко на ходу...і жужжу я тепер как бджіл- слава ручкам трударям і звукоізоляції...але висновок один - підкрилки зняти і
різати арки. Спорт- так спорт.
З вівторка машина на приколі - роблю двигло - в .....
125-135 конячок. може вийде більше.Десь за два тигодні виїду як на мустангові. Ждітє.

З вівторка машина на приколі - роблю двигло - в .....

1- переробка головки - розпредвал -заміна клапанів на більші - від Форда , зміна фаз впуск-випуск - розрізна шестерня - заміна - викидання трамблера - на повну електроніку- з датчиками знімання обертів на маховику - трамблера немає бути взагалі - ставиться чіп блок з вшивання програми під конкретний двигун - врізання лямда зонду в карбік. Заміна шатунів з плаваючими пальцями - від 1.7 двигуна,розточка блоку ,встановлення гідро-зубчатого натягувача ланцюга , повна хонінговка з розвішуванням ваги на колінвалі і т.д. і т. п. - результат має бути - бо робитимуть аси - що займаються цим не перший рік. Можна з 1.6 двигуна зробити і 200 коней але це грошей багато треба і зменшується моторесурс на 60 % - + треба ставити радіатор масляний і вприск - це дуже багато грошей.
І ще перероблю глушак на прямоток з нержавійки + повня нова пересипка трансмісії з можливою заміною головних пар і встановленням блокіровок - якщо бабла хватить.
І ще перероблю глушак на прямоток з нержавійки + повня нова пересипка трансмісії з можливою заміною головних пар і встановленням блокіровок - якщо бабла хватить.
Нові колеса залишили свої сліди на танкодромі - і в ямі - ТАНКовій - з якої мене ледве витягнули - Колеса мене вивезли з другого разу - бо долбані бортувальники накачали аж 2.3 атмосфери.
Висновки- невистарчає для повного спокою двигла та блокувань - колеса добрі але треба оптимальний тиск - бо воно як бур - зариваються в болото коли тверді і стоять на місці. Мотору нехватає плавної тяги на низьких обертах- мало коней.
З приводу Асів - інженерного тюнінгу - можу при потребі познайомити.
ХТО КУДИ ЇДЕ В НЕДІЛЮ???????????????
Висновки- невистарчає для повного спокою двигла та блокувань - колеса добрі але треба оптимальний тиск - бо воно як бур - зариваються в болото коли тверді і стоять на місці. Мотору нехватає плавної тяги на низьких обертах- мало коней.
З приводу Асів - інженерного тюнінгу - можу при потребі познайомити.
ХТО КУДИ ЇДЕ В НЕДІЛЮ???????????????