Кулінарія. Наші рецепти.

Обговорення всіх питань пов'язаних і не пов’язаних з темою 4х4
Правила форуму
Будь-яка комерційна діяльність тільки в Куплю-продам
Аватар користувача
Толстяк
Повідомлень: 1087
З нами з: 01 липня 2007, 11:18
Ім'я: Геннадий
Авто: Nissan, KTM
Звідки: Карпати, Рахів
Контактна інформація:

Re: Кулінарія. Наші рецепти.

Повідомлення Толстяк »

Дуже добре придумав! І виконано бездоганно!
067 З12 4З З6
Аватар користувача
s.pal
Член Клубу «Львів 4×4»
Член Клубу «Львів 4×4»
Повідомлень: 4238
З нами з: 06 жовтня 2009, 22:23
Ім'я: Александр
Авто: Карандаш 2.9TDI, BFG AT КО2-285x75x16, AVM450HP, DWM12000HD, ОМЕ+4"~, Detroit TrueTrac
Звідки: Львов
Контактна інформація:

Re: Кулінарія. Наші рецепти.

Повідомлення s.pal »

Дуже дякую Гена.
БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
Аватар користувача
s.pal
Член Клубу «Львів 4×4»
Член Клубу «Львів 4×4»
Повідомлень: 4238
З нами з: 06 жовтня 2009, 22:23
Ім'я: Александр
Авто: Карандаш 2.9TDI, BFG AT КО2-285x75x16, AVM450HP, DWM12000HD, ОМЕ+4"~, Detroit TrueTrac
Звідки: Львов
Контактна інформація:

Re: Кулінарія. Наші рецепти.

Повідомлення s.pal »

Чекайте на завтра.
БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
Аватар користувача
s.pal
Член Клубу «Львів 4×4»
Член Клубу «Львів 4×4»
Повідомлень: 4238
З нами з: 06 жовтня 2009, 22:23
Ім'я: Александр
Авто: Карандаш 2.9TDI, BFG AT КО2-285x75x16, AVM450HP, DWM12000HD, ОМЕ+4"~, Detroit TrueTrac
Звідки: Львов
Контактна інформація:

Re: Кулінарія. Наші рецепти.

Повідомлення s.pal »

Христос Воскрес!
Шинка з реберцями.
Строго не судіть десь провтикав і не почистив об`єктив.
http://youtu.be/EzT1uW3PC5M
БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
Аватар користувача
AM
Повідомлень: 2438
З нами з: 19 серпня 2009, 01:51
Ім'я: Андрій
Авто: УАЗ 469 (Стрємітєльний :))

Re: Кулінарія. Наші рецепти.

Повідомлення AM »

Сочняк! Дуже мені такого мясця на Пасху не вистарчало! :)
Аватар користувача
s.pal
Член Клубу «Львів 4×4»
Член Клубу «Львів 4×4»
Повідомлень: 4238
З нами з: 06 жовтня 2009, 22:23
Ім'я: Александр
Авто: Карандаш 2.9TDI, BFG AT КО2-285x75x16, AVM450HP, DWM12000HD, ОМЕ+4"~, Detroit TrueTrac
Звідки: Львов
Контактна інформація:

Re: Кулінарія. Наші рецепти.

Повідомлення s.pal »

Було мені сьогодні хижо після перебування в мене кібіцув з польщі
В чотири ночі тільки їх відправив, в пів сьомої чомусь включився телевізор на весь голос, а в дев`ятій задзвонив телефон ПАДЛА.
Карочі виспатись мені не дали і стан був нєстоянія.
Полежавши і поканавши з півгодинки прийшла мудра мисля зробити "Закарпатський пініцелін".
Люди добрі робив я це блюдо сам перший раз, але скажу що нічого складного немає навіть з бодуна.
МАМАЛИГА.
2-стакани кукурудзяної крупи(муки)
6-стаканів води
сіль
шпондерок
цибцля
троха олії
ще приправа для других блюд(просто знайшлась під руку)
сметана
бринза(можна на крайняк твердий тертий сир)

Карочі, ставимо воду посолену на вогонь, доводим до кіпіння і всипаємо крупу струйкю, постйно помішувати.
Варимо 30хв.
В цей час нарізаємо цибулю та шпондерок.
Олію на пательню, розігріваемо та кладем шпондер, підсмажуемо і додаєм цибульку.
Для смаку даєм сіль, перець, приправи(хто шо любить)
Досмажили, о дивись і каша готова.
Накладаємо в тарілку, зверху шпондерок з цибулькою.
Бринзу(зачасно подрібнену якщо тверда) і сметану по смаку.
Перемішуємо, дєм пару хвилин постояти, щоб все пропиталось(не бохмось що вистигне,температура тримається довго)
Приступаємо до поїдання смакоти.
Смачного.

Уф! Я виздоровів.
БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
Аватар користувача
tad100
Повідомлень: 1972
З нами з: 18 березня 2005, 18:29
Ім'я: Тарас
Авто: Mitsubishi L200 2007. Isuzu Trooper, 1988
Звідки: Львів

Re: Кулінарія. Наші рецепти.

Повідомлення tad100 »

Молодець! Певне смачне. Я зранку максимум яєчню в себе можу заштовхати.
Как свищет ветер осенний!
Тогда лишь поймете мои стихи,
Когда заночуете в поле.
МАЦУО БАСЁ из ипонии давно помер.
Аватар користувача
Oleg
Повідомлень: 354
З нами з: 22 грудня 2009, 15:56
Ім'я: Олег
Авто: jeep cherokee XJ 242 1988
Звідки: Львів

Re: Кулінарія. Наші рецепти.

Повідомлення Oleg »

Міг би сьогодні на вогні приготувати і всіх пригостити.
А то дома втіхаря хрумкав. :lol: :lol: :lol:
Из каждой безвыходной ситуации есть два выхода.
Аватар користувача
s.pal
Член Клубу «Львів 4×4»
Член Клубу «Львів 4×4»
Повідомлень: 4238
З нами з: 06 жовтня 2009, 22:23
Ім'я: Александр
Авто: Карандаш 2.9TDI, BFG AT КО2-285x75x16, AVM450HP, DWM12000HD, ОМЕ+4"~, Detroit TrueTrac
Звідки: Львов
Контактна інформація:

Re: Кулінарія. Наші рецепти.

Повідомлення s.pal »

Ну что, обещанная Фиш.
http://youtu.be/0tP0Go4uYaM
БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
Аватар користувача
s.pal
Член Клубу «Львів 4×4»
Член Клубу «Львів 4×4»
Повідомлень: 4238
З нами з: 06 жовтня 2009, 22:23
Ім'я: Александр
Авто: Карандаш 2.9TDI, BFG AT КО2-285x75x16, AVM450HP, DWM12000HD, ОМЕ+4"~, Detroit TrueTrac
Звідки: Львов
Контактна інформація:

Re: Кулінарія. Наші рецепти.

Повідомлення s.pal »

Давно никто не обновлял тему.
Сегодня попробовал в тестовом режиме новое для меня блюдо, может кому-то пригодится и понравится.

Все просто до безобразия:
Филе курки-600-800грм.
Яйца -3шт.
Цибуля -1шт.
Сметана (если сметана чуток горчици добавить) или маянез - 3 ложки столовые.
Крохмал -3 ст/л
петрушка пучок
соль перец по вкусу

Филе нарезаем кубиками как на аливьешку, петрушку мелко,цибулю кубиками, складываем в посудину, добавляем крохмал, яйца, сметану или майонез, соль, перец.
Все весело смешиваем и на разогретую сковородку.

Версия пробная: одно куриное филе, цибулька средняя, 2 яйца, 2 ложки муки(постремался дать крохмал), 2 полные ложки майонеза бо в хате сметаны не было, петрушка с морозилки жменька, соль перец и вуаля.

Зображення
Зображення
БОРЩ!!!
ROCK FOREVER!
Аватар користувача
Толстяк
Повідомлень: 1087
З нами з: 01 липня 2007, 11:18
Ім'я: Геннадий
Авто: Nissan, KTM
Звідки: Карпати, Рахів
Контактна інформація:

Re: Кулінарія. Наші рецепти.

Повідомлення Толстяк »

Immer bereit!
IMG_4589.jpg
Завжди готовий!
067 З12 4З З6
Аватар користувача
Denon
Повідомлень: 867
З нами з: 16 березня 2010, 15:59
Авто: Старий Крузієр

Re: Кулінарія. Наші рецепти.

Повідомлення Denon »

Класссні коралі)))
Уроки життя безплатно даються, але дорого обходяться...
Аватар користувача
Толстяк
Повідомлень: 1087
З нами з: 01 липня 2007, 11:18
Ім'я: Геннадий
Авто: Nissan, KTM
Звідки: Карпати, Рахів
Контактна інформація:

Re: Кулінарія. Наші рецепти.

Повідомлення Толстяк »

Нє, то - сталактити...
067 З12 4З З6
Аватар користувача
Толстяк
Повідомлень: 1087
З нами з: 01 липня 2007, 11:18
Ім'я: Геннадий
Авто: Nissan, KTM
Звідки: Карпати, Рахів
Контактна інформація:

Re: Кулінарія. Наші рецепти.

Повідомлення Толстяк »

А розкажіть, хто як, чим, видаляє кісточки з мяса риби?
067 З12 4З З6
Аватар користувача
ярко
Повідомлень: 528
З нами з: 21 січня 2010, 12:44
Ім'я: ЯРКО
Авто: TLC 78 3.0TD KZ-TE BFG AT 33" WARN білий, TLC 78TD KZ-TE BFG AT 33" чорний
Звідки: ЛЬВІВ
Контактна інформація:

Re: Кулінарія. Наші рецепти.

Повідомлення ярко »

Толстяк писав:А розкажіть, хто як, чим, видаляє кісточки з мяса риби?
знаю тільки, як з оселедця витягнути, засоленого.
любов керує світом. якщо любов не можна реалізувати - погано тим, хто знаходиться біля Вас...
Відповісти